calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Rafael Nadal odustao od US Opena: Da li je vrijeme za penziju? PLASIRALA SE U FINALE! I druga bokserka za koju IBA kaže da ima XY hromosome bori se za medalju Janjuš ne prestaje da provocira Aneli! Poslao joj OVU PORUKU, ona odmah reagovala i zauvijek mu začepila usta (FOTO) PRVE FOTKE IVANA MARINKOVIĆA SA MALIM ŽELJKOM! Evo šta mu je poklonio! (FOTO) SLAVLJE U DOMU MIONE I ŠA! Objelodanili lijepe vijesti, čestitke pljušte sa svih strana (FOTO) PROCURILA FOTOGRAFIJA MAJE SA DRUGIM MUŠKARCEM: Uhvaćeni dok razmjenju nježnosti u Crnoj Gori! KROFAK ĆE POLUDJETI KADA SAZNA Srce poginule policajke spasilo život: “Bila bi presretna kad bi znala” SVI DETALJI O MAJINOJ TRUDNOĆI I STANISLAVU! Kuma nije mogla više da šuti: “Biće najbolja mama na svijetu” Šta se dešava sa morem u Puli: Fenomen može trajati sedmicama (VIDEO) ANITU NEĆE PREPOZNATI NI NAJBLIŽI! Anđelo odlučio da joj promijeni lični opis, sve mora da bude po njegovom UKUSU! (FOTO) ANELI AHMIĆ UHVAĆENA U KREVETU SA JANJUŠEVIM DRUGOM! Isplivale skandalozne fotke, ovome se nije nadala! (FOTO) Sanja Kužet objavila prvu sliku sa sinom: Pogledajte kako izgleda mjesec dana nakon porođaja Sutra mnogi dijelovi Kantona Sarajevo neće imati vode, ali ni struje POBRALA KRITIKE ZBOG LOŠEG STAJLINGA! Severina iznenadila publiku nesvakidašnjom kombinacijom “SVE MI JE OPROSTILA!” Ivan Marinković iskreno o pomirenju sa Miljanom Kulić i njegovom odlasku u Niš! UROŠ BRUTALNO UDARIO NA KULIĆKE! Stanić gađao Miljanu u najslabiju tačku, na meti i Marija, evo šta im je poručio

PROCURILA TAJNA AFERE ANELI I ŠA! Evo šta rade ispod stola misleći da ih kamera ne snima, reper joj zavukao ruku u… ŠOK (FOTO)

Objavio: RHT
21/04/2024 9:00 PM

Tajna afera Aneli i Ša

Photo: Printscreen Instragram/_tko.tu.koga_/Tajna afera Aneli i Ša

Aneli Ahmić i Nenad Aleksić Ša prije nekoliko dana stavili su tačku na svoju vezu. Mnogi očekuju da će jako brzo doći do pomirenja. Mnogi smatraju da su njihove svađe lažne i da samo pokušavaju da izbiju u prvi plan, sukobi su iz dana u dan sve gori. 

Mnogima su neki detalji promakli, kad je u pitanju Aneli i njen odnos sa muškarcima. Klipovi sada nakon nekoliko mjeseci se pojavljuju na društvenim mrežama sa svih strana. Jedan video je privukao veliku pažnju. Na njemu se radi o Aneli i Nenadu Aleksiću Ša.

Reper je nju već tokom sukoba optuživao da je zaljubljena u njega. Ovaj snimak pokazuje da možda i nije lagao, pogotovo jer se sve desilo ispred Mione Jovanović za koju Aneli govori kako joj je dobra drugarica. 

Photo: Printscreen Instragram/_tko.tu.koga_

Reper i Aneli su tokom emisije sjedili jedno pored drugog, iako je u tom periodu već bio u emotivnom odnosu sa Jovanovićevom. Aneli ga je dodirivala po nozi, a osmijesi su bili obostrani, što je primijetila i Miona. 

Ša posljednjih dana jako smeta druženje Mione i Aneli, jer sumnja kako želi da ih rastavi i ubijedi Jovanovićevu kako joj on nije potreban. Ostaje da vidimo kako će se dešavanja odvijati u narednim danima.Isto to, da li će nekad među takmičarima u Bijeloj kući biti pokrenuta ova tema, kako bi se raščivijao odnos Aneli i Nenada Aleksića. On je po svemu sudeći bio više od prijateljstva. 

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS