calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima! Pokrenuta peticija: Sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjeriti ka poplavljenim područjima Jana navija za treću ženu: Treba nam neko da cijepa drva! Fatima ljutito izašla! Ispovijest Muhameda Begovića ledi krv u žilama: Sin je išao iza mene, odjednom ga je odnio veliki val Fatima napala udvarača! Halo, nisam ja tamo neka seljanka! Ja sam poznata i poštena! Apel sveštenika kod Jablanice: Trebaju nam voda i lijekovi SAMIR RAMOVIĆ ZBOG KOMPLIKACIJA PONOVO PRIMLJEN U BOLNICU! Konzilijum ljekara donio odluku! “Sljedeća dva mjeseca su kritična” REDITELJKA SUZANA PURKOVIĆ EKSKLUZIVNO OTKRILA DETALJE DRUGOG DIJELA FILMA O ACI LUKASU! “Njegov boravak na klinici, period njegovog liječenja…!”

SVJETSKA ZVIJEZDA U NOVOM FILMU HAJP PRODUKCIJE: Robert de Niro će glumiti Miroslava Ilića?! Evo šta o svemu kaže poznati pjevač!

Objavio: RHT
13/11/2023 10:20 AM

Legendarni pjevač Miroslav Ilić dobit će film o svom životu čiji je tvorac njegov menadžer i direktor Hajp produkcije Saša Mirković.

Kako je otkrio, nakon filma o motivima života Ace Lukasa, u pripremi je film i o ovom poznatom pjevaču čiju će ulogu tumačiti holivudska zvijezda Robert de Niro.

Miroslav Ilić je živa legenda i zaslužuje da njegov put do zvijezda iz rodnih Mrčajevaca bude ekranizovan i predstavljen brojnim poštovaocima njegovog lika i djela. Ne želim da čekam da umre kako bih o njemu snimio film! Smatram da je već za života to zaslužio jer je ostvario ozbiljan uspjeh, ma čovjek je legenda – rekao je Mirković.

Roberta de Nira vidim kao idealnog za glavnu ulogu, prije svega, zbog godina, ali i fizičke sličnosti. Uveliko radim na tome da tu holivudsku zvijezdu dovedem. Ne mogu da otkrivam sve detalje, ali reći ću vam da De Nirova kćerka Drina obožava da sluša Ilićeve pjesme.

Film o Miroslavu Iliću bit će u dva dijela jer, kako kaže Mirković. Radnja prvog dijela govorit će o pjevačevim muzičkim počecima, dok će se drugi dio biti usmjeren na sadašnjost.

Pored De Nira, koji će, nadam se, glumiti Miroslava u zrelim godinama, Ilića kao mladića igrat će jedan mlad, neafirmisani glumac. Želim da nekom mladom umjetniku pružim šansu da na velika vrata uđu u svijet filmske industrije. Još ne znam ko će dobiti tu priliku – istakao je Mirković za medije.

Tim povodom oglasio se i sam Miroslav koji nije otkrivao mnogo detalja.

To se zasad samo krčka, ideja je i dalje u povojima i vidjet ćemo šta će od svega toga da bude. Ne mogu ništa konkretno da vam kažem osim da je moj omiljeni glumac upravo De Niro – rekao je Miroslav za medije.

Završio u Nišu

Robert de Niro je ispričao da je kao student često bez novca putovao po Evropi i da je završio u Nišu.

Nisam imao novca, zaustavljao sam kamione na putu. Htio sam da stignem do Beograda, a kamiondžija me je dovezao do glavnog trga u Nišu. Jedan čovjek ponudio mi je prenoćište i hranu. Bio sam dirnut tim gestom, čovjek mi je rekao da se osjećam kao kod svoje kuće. Prošlo je mnogo godina, a ja se i dalje sjećam svakog detalja – prisjetio se De Niro.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/ avaz.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS