calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana: Želim napraviti voćni kolač, da mi Elme bude sretan (VIDEO) Teška saobraćajna nesreća kod Rogatice: Tinejdžer poginuo u sudaru kvada i traktora Ako imate ova tri broja u datumu rođenja u septembru vas očekuje nešto posebno Emina Jahović na vjenčanju norveške princeze i biseksualnog šamana: Pjevačica se pohvalila se skupocjenim nakitom Odlazak na spavanje u isto vrijeme smanjuje rizik od bolesti ZBOG NJEGA SU RASKINULI MAJA I STANISLAV?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ (FOTO) Koncert “Glumci pjevaju hitove” 4. septembra ispred Narodnog pozorišta Sarajevo CAR ODBIO MAJU ZBOG ANELI! Gore društvene mreže “Bijelo dugme” u Splitu izvelo pjesmu “Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo”: Publika ostala zatečena, čuli su se i zvižduci ANĐELO POSLAO JASNU PORUKU ANITI! Stigli dokazi šta mu RADI IZA LEĐA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Treba bježati u planinu da odmorimo dušu! “Galama i kuća – avioni, kamioni… ZDRAVO (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO: Evo šta radi Stanija dok on spava! Objavio i dokaz Otkriven identitet ubice iz Gradačca: Usmrtio ženu tupim predmetom Dnevni horoskop za nedjelju, 1. septembar 2024: Rakovi moraju voditi računa o finansijama, Škorpijama stiže fantastična vijest, a Strijelcima dodatne obaveze Tata intervjuisao kćerku svake godine na prvi dan škole, video dirnuo 36 miliona ljudi Slučaj Metjua Perija: Jednom od doktora optuženih za smrt glumca zabranjena ljekarska praksa

Proslavljeni glumac Donald Saterlend (Sutherland) preminuo je u 89. godini.

Objavio: RHT
20/06/2024 8:00 PM

Svijet zavijen u crno

Tužnu vijest potvrdio je njegov sin Kifer (Kiefer) objavom na društvenim mrežama.

Svijet zavijen u crno/Donald Saterland. Platforma X
  • Teška srca vam kažem da je moj otac Donald Saterlend preminuo. Smatram da je jedan od najvažnijih glumaca u historiji filma. Volio je ono što je radio i radio ono što je volio, a više od toga se ne može tražiti – napisao je Kifer uz fotografiju s ocem Donaldom.

Donald je najprije počeo da glumi u britanskim hororima. Uspon u karijeri doživio je nakon uloge u seriji „Put za bjekstvo“.

Uslijedile su uloge u ostvarenjima kao što su „Dvanaest žigosanih“, „MAS*H“, „Ne okreći se“, „Vrijeme za ubijanje“, „Virus“, „Kako se riješiti šefa“, „Igre gladi“, „Do zvijezda“, „Mjesečev pad“ i drugim.

Čitajte i JULI 2024. NAJSTRASTVENIJI ZA PET ZNAKOVA HOROSKOPA! Slijede sudbonosni susreti, mnogi će upoznati pravu ljubav

Astrologija otkriva koji znaci horoskopa mogu da upoznaju ljubav svog života u julu 2024. godine!

Mjesečni horoskop za jul 2024. godine najavljuje velike promjene. “Najnežniji” mjesec u godini, zbog prolaska Venere kroz Raka u sekstilu do Marsa u Biku, može da donese šansu za nezaboravan susret! Od 1. do 6. jula 2024. godine na nebu će se formirati jedan od najromantičnijih tranzita godine – sekstil između Venere u Raku i Marsa u Biku, koji tradicionalno donosi harmoniju u odnosima i flert.

Za mnoge znakove horoskopa ovo može da postane sudbonosni period, jer će 4. jula biti mlad Mjesec u Raku, koji simbolizuje emocionalnu udobnost i želju da se uđe u vezu.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/avaz.ba/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS