calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači” 

Svijet bruji o Jeleni Đoković! Izdominirala u haljini od 367 KM

Objavio: RHT
11/07/2023 3:04 PM
Srpski teniser Novak Đoković dominira na terenu, a Jelena na tribinama Centralnog terena.
 Foto: EPAIMAGES

Srpski teniser u ponedeljak je pobijedio Huberta Hurkača i plasirao se u četvrtfinale Vimbldona, ali mu je slavu ukrala supruga Jelensa.

Novaku je porodica glavna podrška na tribinama, a Jelena je jučer privukla veliku pažnju. Bruje svjetski mediji i društvene mreže o stajlingu supruge najboljeg tenisera svijeta. Jelena je obukla usku kratku haljinu roze boje kreatorke Marije Tarlać koja košta oko 367 KM (22 hiljade dinara). Inače, ovo nije prvi put da je Jelena u haljini srpske dizajnerke, pošto je nosila i prije pet godina na dodjeli sportske nagrade Laureus, kada je Nole osvojio četvrti put prestižno priznanje za najboljeg svjetskog sportistu. 

Na glavi je imala šešir, naočare za sunce i nakit, minđuše i narukvicu.  Minđuše koje je nosila takođe su u centru pažnje. U pitanju je 18-karatno zlato i dijamanti, a prema podacima na internetu one koštaju 5.170 eura. Naočare nisu ništa manje luskuzne, u pitanju je jedan poznat brend, a cijena je 648 eura, dok narukvica košta oko 670 eura.

 Foto: EPAIMAGES

Komentari na račun njenog izgleda su se nizali na mrežama: “Prava dama”, “savršeno i elegantno”, “prelepa”, “neke žene treba da se šminkaju satima da bi bile lepe, a neke se samo nasmeju”, “lepota, dobrota i pamet”, “dama i po, bet teksta smo”…

(blic.rs)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS