calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

SVI UZDIŠU ZA NJENIM ATRAKTIVNIM IZGLEDOM: Majka Džejle Ramović je rodila tri ćerke, a izgleda brutalno!

Objavio: RHT
01/04/2023 6:00 PM

Jedna od najtalentovanijih pevačica u regionu, Džejla Ramović, ne samo da osvaja svojim zlatnim glasom, već i svojom harizmom i stilom. Ona je aktivna na društvenim mrežama, na kojima često deli i uspomene sa svojom majkom.

FOTO: instagram

Džejla je nedavno podelila jednu fotografiju na kojoj se vidi njena majka Edita. Na fotografiji je Edita u elegantnoj haljini, koja je naglasila njene prelepe obline i figuru. Ona je oduševila mnoge fanove svojim stilom i lepotom, a mnogi su komentarisali da su njeni geni zaslužni za lepotu njene tri ćerke.

Edita je prava modna ikona, koja svaki put kada se pojavi u javnosti dobije pregršt komplimenata na račun svog stila. Ona je prelepo obučena i uvek izgleda besprekorno. Njen ukus za modu prepoznatljiv je i kod njene ćerke Džejle, koja često privlači pažnju svojim elegantnim i modernim odevnim kombinacijama.

Džejla nedavno je bila prinuđena da obavi operaciju kolena, ali je sada sve u redu i spremna je da se vrati na scenu i oduševi svoje fanove. Ona je to saopštila svojim pratiocima na društvenim mrežama, koji su joj pružili veliku podršku.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS