calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

SVI SU SE DIVILI NJENOM TANKOM STRUKU, A ONDA JE OTKRIVEN TRIK LUNE ĐOGANI! Evo na koji način se dovija da izgleda vitkije…

Objavio: RHT
19/03/2024 11:00 PM

Svi su se divili Luninom struku

Luna Đogani prošle godine je na svijet donijela drugu kćerku Lanu, dok je prije toga rodila nasljednicu Miju u bračnoj zajednici sa Markom Miljkovićem.

Svi su se divili Luninom struku

Nedavno se u jednoj emisiji povela polemika o kilaži Đoganijeve, o čemu se naširoko raspredalo, a ona je sad pokazala čemu pribjegava u želji da izgleda što bolje kad obuče omiljene komade garderobe.

Đoganijeva je pokazala da ispod odjeće nosi steznik, pa se bez ustezanja snimala kako ga stavlja.

– Prije šetnje stavim steznik – poručila je Luna u opisu objave.

O Đoganijevoj se, podsjetimo, prošle nedelje pričalo kad se slikala u liftu, a potom i u studiju. U prvom planu su bile njene velike grudi. Tada se utegla u korset, te ponijela neobične farmerke i cipele na špic,. Mnogi su joj poručivali da izgleda odlično.

Čitajte i PREKID PROGRAMA U RIJALITIJU! Napadnuta Maja Marinković, hitna reakcija! ŠOKANTNO

U toku debate u rijalitiju Maja Marinković iznijela je svoje mišljenje po pitanju prevara u vezi. Na to se nadovezao Uroš Stanić koji je počeo da provocira starletu, a zbog jedne rečenice mu je najavila ozbiljnu tužbu. 

Naime, Stanić je iznio tvrdnje da se Maja Marinković bavi najstarijim zanatom u Dubaiju, te da će za svoje usluge biti dobro plaćena kada bude izašla iz rijalitija.

Maja, kao neko ko se uvijek ograđivao od priča o prostituciji, odmah je prekinula program i najavila Urošu Staniću tužbu, zbog čega će na sudu morati da dokaže svoje riječi. 

BONUS VIDEO

hypebih.ba/pulsonline.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS