calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KAĆA POKAZALA IZVAJANO TIJELU U KUPAĆEM! Pjevačica nestvarno zgodna, komentari se samo nižu! (FOTO) Iz štale na maturu: Učenica iz Srbije transformacijom oduševila regiju “AFERA JELENE I UROŠA JE NAMJEŠTALJKA, A OVO JE DOKAZ” Isplivao snimak Marka Đedovića, sve priznao: “E zato sam ja najbolji dosad” “BIĆU UZ FILIPA KADA SE BUDE BORIO ZA SVOJE DIJETE!” Dejan Dragojević o RASKIDU Cara i Aleksandre “Mnogo mi je pomogao dva puta u životu!” (VIDEO) PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti!

PJEVAČICA DOBILA OD VJERENIKA NARUKVICU OD 13.000 EURA! Neviđena transformacija, padaju vilice, zastaje dah! Nekada je dizala kredite za pjesme, a sada uživa u luksuzu (FOTO)

Objavio: RHT
28/05/2024 11:55 PM

Svi poludili za Stefani

Stefani Pavlović je prvi put osvojila muzičku scenu prije nekoliko godina, a sada je ponovo u centru pažnje! Na snimanju spota, Stefani je dočekalo posebno iznenađenje od vjerenika. On joj je poklonio narukvicu vrijednu 13.000 eura!

Atraktivna crnka smršala je više od 20 kilograma, a od njene transformacije zastaje dah. Stefani je marljivo radila na svom fizičkom izgledu tokom pauze, te je liniju dovela do savršenstva.

Foto: Privatna arhiva

Stefani je započela svoju muzičku karijeru kao mlada djevojka, prošla je kroz nekoliko pauza zbog ličnih razloga, ali svaki put se vraćala sve jača i spremnija za nove projekte. 

Stefani je uložila više od 20.000 eura u produkciju novog spota. Spot za pjesmu “Nezamislivo” sniman je na luksuznim lokacijama.

Svi poludili za Stefani

Ne žalim novac na karijeru, jer je to sve ulaganje u sebe. Nikad nisam žalila novac na muziku, bila sam spremna ranije i kredit da uzmem kako bih snimila pjesmu, ali hvala dragom Bogu pa je taj period iza mene i sada zarađujem više nego dovoljno –  izjavila je Pavlovićeva.

Naime, već je poznato da je njen vjerenik uredno obraduje skupocijenim poklonima, kao što je to bio slučaj takođe na jednom snimanju spota kada je dobila ogrlicu vrijednu više od 70.000 eura.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS