calendar

Petak 26. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“STOJAN JE MOJA NAJVEĆA LJUBAV! Planirali smo djecu” Reperova bivša BLOKIRANA svuda, a sada otkrila SVE DETALJE odnosa “Išla sam mu pred kuću” Pinkova producentkinja ostaje iza rešetaka: Produžen pritvor Nini Kovačević koja je pijana pregazila djevojčicu “Svi telefonski POZIVI U RIJALITIJU SU NAMJEŠTENI!” Asmin o “lažnoj komšinici” i Staniji, a Lepog Miću PATOSIRAO! (VIDEO) Ako ste rođeni u ovom znaku, čeka vas LUDAČKA SREĆA: Evo ko će imati najviše para u avgustu TO JE TO OD PREDAHA, PONOVO SE PALE ALARMI: Paklene temperature se vraćaju, ovog dana biće najgore Velika pljačka u Sanskom Mostu potresla javnost: Kako je moguće imati 1,7 miliona KM u kešu Lukas podržao Draganu za njen koncert u Banjaluci! “Ona radi pošteno koncert i prodaje ulaznice, pustite me tih “besplatnih” koncerata drugih izvođača, jer to uvijek narod plati”! Šou u Banja Luci! Dragana Mirković pokidala sa prodajom karata! Ceca demantovala da nastupa, pa je zamijenila Karleuša! David Dragojević i Maja Marinković LUMPUJU u KAFANI TOKOM DANA?! Svi pričaju da su U VEZI, a evo kako se provode (VIDEO) SRAMOTA ME JE ŠTO JE ON OTAC MOG DJETETA! Aneli Ahmić žestoko izvrijeđala Asmina, ne želi više da šuti, nastaće opšti haos OVAKO MOŽETE KUPITI KARTU ZA SPEKTAKL ACE LUKASA u Sloveniji! “Stravično” će PORUŠITI SVE GRANICE! Hiljade vozila satima u kilometarskoj koloni kod Vlakova zbog prevrnutog kamiona “S NJIM SAMO STRESOVI I ŠOKOVI” Stanija hitno reagovala zbog Asmina, ne može da vjeruje šta je uradio! Olimpijski tim Bosne i Hercegovine spreman za ceremoniju otvaranja Olimpijskih igara u Parizu Zemljotres pogodio područje Hercegovine Epidemija morbila ne miruje: Infektologe i pedijatre najviše brine jedna stvar

DESET GODINA PROVELA U RIJALITUJU! A da li je uspjela, koliko je zaradila i u šta je uložila novac? Otkrivamo sve detalje o Matoroj i njenim finansijama

Objavio: RHT
26/07/2024 1:30 PM

Svi detalji o Matorinim finansijama!

Jovana Tomić Matora postala je poznata kao učesnica nekoliko rijaliti formata. Međutim, osim što je svoju porodicu stavila na tacnu svima, pa se o njima raspreda naširoko i nadugačko, sve zanima da li je ona uspjela nešto i da zaradi?

foto: prinscreen/youtube/zadrugaofficial

Ne samo to, već da li je zabadava proćerdala desetak godina ili je novac uspjela da uloži u nešto i tako sebi sutra obezbijedi egzistenciju. Naravno, ono o čemu je javnost upoznata jeste da je Jovana imala nekoliko burnih veza iz kojih je izlazila kratkih rukava i praznog džepa.

Naime, ona je započela svoju rijaliti karijeru 2015. godine kada je stekla prepoznatljivost i zadržala pažnju publike tokom dvije sezone. Onda je 2017. postala učesnica drugog rijaliti formata. Mnogo se polemiše koliko je Matora zaradila novca za sve ove godine, kao i na šta ih je potrošila.

Svi detalji o Matorinim finansijama!

– Rijaliti je postao moj posao! To je karijera od koje može odlično da se živi, posebno ako se poštuju pravila. Za šest sezona zaradila sam više od pola miliona eura, i to kad se oduzmu kazne – pohvalila se Tomićeva i otkrila u šta je ulagala taj novac:

– Imam kafić, a jedno vrijeme sam držala i restoran. Ostatak je otišao na “ribe” i uživanje. Između sezona sam napolju bila po dva mjeseca. Rasipala sam se parama kao luda. Trošila sam 8.000 eura nedjeljno po klubovima i restoranima. Čak 60.000 eura sam bacila na izlaske! Cijeli jedan stan – govorila je.

Kako se spekulisalo, Tomićeva za nedjelju dana u rijalitiju zaradi između 2000 i 3000 hiljade eura, a prije dvije godine kupila je i stan u prijestoničkom naselju. Tomićeva je u rijalitiju imala nekoliko burnih veza, međutim, ona sa Anitom Stanojlović se ispostavila kao najupečatljivija.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS