calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dnevni horoskop za petak, 27. septembar 2024: Blizanci dobro da se paze, Biku se otvara portal uspjeha, Vodolije očekujte potpuno luckast dan, a Vi? Svađa u avionu postala hit na TikToku, pogledalo je 14 miliona ljudi Ovo je već previše za ženska srca: Goli Dejvid Bekam se snimao u teretani, sve pršti od energije Ovo su znaci da je dijete žrtva nasilja na internetu: Na jedan detalj posebno obratite pažnju Drama u Banjaluci: Muškarca nemilosrdno šutali nogama, stigla je policija Sve polude za Gastozom! I dan danas Luna ludi? Ljepotica je pristala da bude treća, ali ima svoje uslove? Može li ih Elmedin ispuniti? “MI SMO NAJBOLJI TANDEM” Mira Škorić i Aca Lukas o zajedničkom duetu: “Saša Mirković nas je ponovo spojio” “NE MOGU DA GA TRPIM”: Isplivala istina o vezi Tanje Savić i Muhameda, evo šta se dešava iza zatvorenih vrata Marija Šerifović najavljuje koncert u Zetri: U Sarajevu sam kod kuće Da čovjek ne povjeruje! Znate li koji put Miljana Kulić ide na abortus? Na Zemlju stigao signal iz svemira: Putovao osam milijardi godina (VIDEO) Rada Manojlović “pukla”: Pjevala pod šatorom, “sijevao” donji veš, ali od bakšiša ni traga ni glasa (VIDEO) GLUMAC I KOMPOZITOR ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Zbog mizernog iznosa penzije čupa kosu sa glave, plače i cvili ACA LUKAS MISTERIOZNOM PORUKOM BACIO SVE U REBUS! Najveća zvijezda Balkana zbunila pratioce! Šta to sprema? (VIDEO) KATARINA ŽIVKOVIĆ PO PRVI PUT POKAZALA SINA! Pjevačica u provokativnoj kombinaciji sa ogromnim dekolteom, nasljednik u kolicama

Sve polude za Gastozom! I dan danas Luna ludi?

Objavio: RHT
26/09/2024 10:50 PM

Sve polude za Gastozom! I dan danas Luna ludi?

Marija Ana Smiljanić ponovo je pokrenula temu o Gastozu i njegovom uticaju na žene koje ga okružuju. U intervjuu, izjavila je kako mnoge djevojke, uključujući i Lunu Đogani, još uvijek ne mogu da prebole Gastoza.

Sve polude za Gastozom! I dan danas Luna ludi?/Foto: Hype

„Gastoz je taj koji osvoji svaku ženu. I Luna je luda za njim i dan danas, a vjerujem da ni Anđela Đuričić neće dugo izdržati. Brzo će pasti pod njegovim šarmom,” rekla je Marija Ana s dozom samopouzdanja.

Ovaj njen komentar izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama, gdje su mnogi stali u odbranu Anđele, tvrdeći da ona zna šta radi. Ipak, Marija Ana vjeruje da Gastozov magnetizam ne može niko ignorisati. „Svi polude za njim, a vidjet ćete, i Anđela će,” dodala je Smiljanićeva, ostavljajući publiku u neizvjesnosti hoće li se njena predviđanja obistiniti. Detaljnije u videu ispod:

Čitajte i ZOLA SLAVI DOK MILJANA PREKIDA TRUDNOĆU: Šokantno oglašavanje nakon skandalozne odluke (FOTO)

Bivši učesnik rijalitija Marko Janjušević Janjuš nedavno je stavio tačku na svoju rijaliti-karijeru i ponovo otvorio bar u Njemačkoj. Lokal je nazvao po svojoj kćerki Kruni.

ZOLA SLAVI DOK MILJANA PREKIDA TRUDNOĆU

Janjuš je odlučio da angažuje usluge svog prijatelja Lazara Čolića Zole, koji se bavi di-džejingom.

Tim povodom bivši učesnik rijalitija oglasio se na društvenoj mreži Instagram. Tamo je pozvao sve fanove rijalitija da dođu i provesele se uz Zolu. 

– Velika mi je želja bila da Zolu vratim na pravi put i da se bavi onim što najbolje radi… A znam da radi odlično… Rezervišite mjesto na vrijeme, stiže veliki Zolander, princ Dervente i nesuđeni zet Niša… – napisao je Janjušević putem storija na društvenoj mreži Instagram.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS