calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Srbijanski sportista se utopio tokom takmičenja u Americi LIDIJA VUKIĆEVIĆ SE SKINULA U 62. GODINI! U minijaturnom bikiniju pokazala čime raspolaže, atributi sjevaju na sve strane! ZEMLJOTRES POGODIO PELJEŠAC: Oglasila se Seizmološka služba, prve informacije Policijski službenici iz Bosne i Hercegovine spasili ženu od utapanja u Makarskoj ZADOBILA ŠOKANTNE POVREDE! Pjevačicu kćerka ubola u oko, ovo svi detalji Saša Mirković PODSJETIO NA VAŽNU STVAR! Ovo je NAJVEĆI USPJEH koji je postigao: Riječ je o LJUBAVI, a NE O MRŽNJI (FOTO) U Španiji razbijena banda iz BiH: Muškarci prisiljavali žene da kradu za njih Darko Lazić progovorio o dojavi o podmetnutoj bombi u Tuzli! Dotakao se i TRUDNE SUPRUGE: Ovo teško podnosi… IVAN PRESPAVAO KOD MILJANE? Marija Kulić otkrila detalje njihovog odnosa PALA U DEPRESIJU I RASKRINKALA DOGOVORE: Takmičarka rijalitija otkrila tajne bivših cimera! Policija je na terenu: Tučnjava u tramvaju na Dolac Malti, privremeno obustavljen gradski prijevoz OVAJ SNIMAK BOLI! Žena skočila sa bine tokom nastupa Amadeus benda pa “poljubila patos” Zašto nas češće boli glava kad je vrućina? “UBIJU ČOVJEKA U TEBI, IZDALI SU ME” Oglasio se Zola nakon pomirenja Miljane i Ivana, evo šta im je poručio JANJUŠ SLOMLJEN OD BOLA! Pokazao tetovažu posvećenu preminulom bratu, jedan DETALJ para srce TRAGEDIJA Bivši fudbaler i trener FK Sarajevo Dženan Uščuplić poginuo od udara groma

“Sve mu OPRAŠTAM” – Aneli progovorila o Asminovom ULASKU u “Elitu”: Janjuš ZANIJEMIO zbog njenih riječi

Objavio: RHT
27/02/2024 11:00 AM

Sve mu OPRAŠTAM

Reakcija Aneli Ahmić

Aneli Ahmić reagovala je sa osmijehom na Asminove navode kako bi mogao da je vrati odmah kada bi on to želio. Ona ga je pozvala na suočavanje, a Janjuš je bio šokiran njenom reakcijom.

– Aneli, slušali smo vaše rasprave često, Janjuš tebi ne vjeruje da ćeš ti poslije “Elite” da ostaneš sa njom, čak je rekao da ne sumnja u Alibabu nego u nekog drugog. Došlo je do preokreta. Alibaba smatra da ga ludo voliš i da može da te vrati odma, da si mu jedina interesna sfera, da može da te vrati olako ali da ne želi. Kaže da je samo tvoja igra – rekao je Milan. 

– Presmiješno mi je to Milane, ja sam znala da će to tako da bude. Juče sam Janjušu to u krevetu govorila da će on da preokrene priču jer ja kao njega volim. Ja njega odlično poznajem, ja ću sad iza ovoga najaviti sljedeće šta će reći. On je ostao bez i jednog argumenta, objavio je porno video, to je za mene sve očekivano. On je bolesnik, logično je da čovjeka ne volim. Smiješno mi je jer ne znam koji bolesnik može reći da ja njega volim. Čovjeka sam niti vidjela niti čula, smiješno mi je jer gledam kako ti reaguješ. On je došao do tog zaključka ne znam ni ja na osnovu čega – rekla je Aneli. 

Aneli Ahmić

FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

– On je rekao kad bi se on pojavio ovdje, da može odma da te vrati – rekao je Milan.

– Pa ajde neka dođe da vidimo baš, ali ja znam da on nikada neće ući. On je to izjavio kada sam ja rekla da više volim Janjuša nego što sam njega ikada. Na koji način on to mene može vratiti, ajde neka dođe – rekla je Aneli.

Sve mu OPRAŠTAM

– Ja sam znao da će on to uraditi, on ima pravo da vjeruje u neke stvari, ako želi da dođe neka pokuša da je vrati. Ako uspije da je vrati ja mu sve opraštam, jer bi ispalo da je sve u pravu. Ja dajem riječ da ću sad reći svaka ti čast i sve ti opraštam. Ako te neko ne interesuje ti ne pišeš takve stvari. Ja se njima ne miješam samo imam neke svoje razloge zbog kojih bih sjeo i popio kafu sa njima. Mi nemamo probleme što se njega tiče, ja nisam imao ozbiljnu vezu ni prije ni poslije braka i onda imam slabo povjerenje – rekao je Janjuš.

– Ja ću ići da živim sa Janjušem gdje god budemo živjeli, ali ću prvo morati do Linca da riješim svoje probleme – rekla je Aneli.

FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

Život sa Janjušom

– Pa sama ću ići, naravno da ću se dogovarati sa njim o tome ali bih mogla i sama da odem – rekla je Aneli.

– Jel si ti normalna šta pričaš da ćeš ići sama, ti si bolesna kao i on, kako možeš da ideš sama tamo da se vidiš kad imaš pored sebe nekoga. Ti kao da imaš viziju da moraš da se čuješ sa njim i da ispravljaš nešto što je nemoguće ispraviti. Ti si ovdje ispričala neke stvari za koje ni jedna osoba ne može da kaže da može biti dobra – rekao je Janjuš. 

BONUS VIDEO:

sd.rs/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS