calendar

Sreda 28. Avgust, 2023

SVAĐA, SVE BACIO KROZ PROZOR, NASTAO HAOS! Elmedin ispunio obećanje

Objavio: RHT
28/08/2024 12:40 PM

SVE BACIO KROZ PROZOR

Nakon žestoke svađe koja je izbila u stanu Elmedina i Fatime, situacija je izmakla kontroli. Prema riječima svjedoka, Elmedin je u naletu bijesa ispunio svoje obećanje i sve bacio kroz prozor! Čaše, tanjiri, pa čak i neki kućni aparati, letjeli su na sve strane, izazvavši pravu pometnju među komšijama.

SVE BACIO KROZ PROZOR/Foto: Hype

Fatima, koja je pokušavala da ga smiri, ostala je u šoku kad je shvatila da je Elmedin ozbiljan u svojim namjerama. Njegova frustracija kulminirala je nakon dužeg perioda napetosti u vezi, a ovaj incident je bio kap koja je prelila čašu.

Policija je brzo reagovala, stigavši na mjesto događaja, ali je Elmedin već bio izašao iz stana, ostavljajući Fatimu u suzama. Ovaj haos će sigurno ostaviti duboke posljedice na njihov odnos, a komšije još uvijek prepričavaju dramatične trenutke koje su svjedočile. Detaljnije u nastavku:

Čitajte i STANISLAV KROFAK SE VRATIO STAROJ LJUBAVI? ZADAO BRUTALAN udarac! Ovaj PRIZOR za Maju neće biti prijatan?

Nedavno je u svim medijima osvanula vijest o raskidu Maje Marinković i Stanislava Krofaka. Bivši partneri, nisu se oglašavali o ovoj temi. 

– Najveći zaj*b u životu je poigrati se sa ženom koja još samo iz aviona nije pala. Pa ustala – pisalo je u objavi.

Ni Stanislav nije ostao dužan i prećutao na Majine indirektne poruke. Naime, on je, takođe, na svom Instagram profilu poslao jaku poruku. Za koju pratioci na društvenim mrežama misle da je upućena Maji.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS