calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LEPI MIĆA HOĆE DA UMRE U RIJALITIJU! Šokantna izjava rijaliti učesnika ostavila sve bez teksta, SKANDALOZNO! SRETNE VIJESTI U DOMU DŽINOVIĆA! Đina se oglasila i javno potvrdila, veliko slavlje! “OTVORI USTA!” Stefan Karić sa TRI djevojke objavio da je ponovo SLOBODAN! Utrkivale se da mu UDOVOLJE (VIDEO) “SOTONA JE MEĐU NAMA” Pjevačica brutalno udarila na Desingericu: ” Bože, spasi nam djecu…” Video iz Moskve: Grom udario u park, jedna osoba poginula, tri povrijeđene BIVŠA ŽENA DŽENANA LONČAREVIĆA NEPREPOZNATLJIVA NAKON RAZVODA: Uhvaćena u noćnom provodu, svi gledaju u njen dekolte! (FOTO) JANJUŠ SE RASUO U KOMADE Emotivnim oglašavanjem sve zbunio: Izgledaš sjajno bez mene… Otvoreni 458. skokovi sa Starog mosta Sejo Sexon: Nele ima pijačarske i šibicarske fore koje nisu dostojne naših godina DRAMA NA VISINI OD 350 METARA: Elmedin ostao zaglavljen, morali ga spašavati STANISLAV POTPUNO RASKRINKAO MIONU UŽIVO U EMISIJI! Jovanovićka se držala za glavu, pokazao sve poruke koje mu je slala! PJEVAČICA POKRADENA NA SVADBI! Gošća je zamolila da otpjeva pjesmu, a kada je završila nastao je skandal! TRUDNA KAĆA ŽIVKOVIĆ SE UTEGLA U HALJINU! Pjevačica oduševila sve izgledom, a stomak stavila u prvi plan! (FOTO) OVAJ BIJELI “OTROV” SVI JEDEMO, A GORI JE OD SLATKIŠA: Mislimo da je ZDRAV, a ovo je SUROVA ISTINA Vesna Dragojević odgovorila kritičarima: “Svašta se može nazvati cirkusom, ovo se radi zbog 30.000 ljudi koji dolaze” Zauvijek nas je napustila poznata glumica: Kolege širom svijeta se emotivnim porukama opraštaju od nje

Supruga Kevina Kostnera podnijela zahtjev za razvod

Objavio: RHT
03/05/2023 4:17 PM

Kristina Baumgartner (Christine), supruga slavnog holivudskog glumca Kevina Kostnera (Costner), podnijela je zahtjev za razvod nakon 18 godina braka. Kako prenose mediji, Kostnerov predstavnik potvrdio je ovu informaciju… Ova vijest dolazi šest mjeseci nakon što mu je rekla da napusti snimanje filma, jer je njegov pretrpani raspored snimanja uticao na njihovu porodicu.

– S velikom tugom su se pojavile okolnosti izvan njegove kontrole koje su dovele do toga da gospodin Kostner mora učestvovati u postupku razvoda braka – objasnio je Kostnerov predstavnik za medije i dodao:

Kevin Kostner i Kristina Baumgartner / Foto: Twitter

– Tražimo da se poštuje njegova, Kristinina i privatnost njihove djece dok prolaze kroz ovo teško vrijeme.

Međutim, mediji su samo dva dana prije zvanične vijesti o razvodu podijelili fotografiju Kevina Kostnera kako se grli sa dvije žene u Las Vegasu. Uočeno je tada da još uvijek nosio burmu… Još u novembru prošle godine, Kostner je govorio o svojoj supruzi, istakavši samo riječi hvale. Ranije je govorio kako mu je tokom veze dala ultimatum za brak i djecu. On je naveo kako je pristao na sve samo da je ne izgubi. Par se vjenčao u septembru 2004. godine i zajedno imaju dva sina i kćerku. Kostner također ima četvero starije djece iz prethodnih veza – dvije kćerke i dva sina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS