calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“DIVLJAK SAM U KREVETU, RADO KONZUMIRAM S*X!?” Bojan Tomović ŠOKIRAO izjavom: “Na nudističkoj ne mogu da gledam babe!?” ANĐELA ŠPARAVALO HOSPITALIZOVANA! Kolabirala i završila u hitnoj, isplivala stravična fotka Saša Mirković SVIMA ZAGOLICAO MAŠTU! Oglasio se iz Bodruma i pokazao sjajne kadrove! (VIDEO) NIKOLIJA ŠOKIRALA SVE! Pjevačica jede na podu, ljudi u nevjerici “ZNAM ŠTA JE RADILA SA 14 GODINA” Stanija Dobrojević RASKRINKALA Maju Marinković, iznijela šokantne detalje iz njene prošlosti Dvije teniserke na OI-ju su kćerke multimilijardera: Takmiči se i zet Bila Gejtsa OVO JE KUĆA LEPOG MIĆE?! Ostvario želju KĆERKI: To je raj na zemlji, treba da se radi LETNJIKOVAC! (FOTO) HYPE NA LICU MJESTA! Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon što je objavljeno da je u bolnici! OVO JE PRAVA ISTINA JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! PROCURILA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! Manijak silovao 21-godišnjakinju u Beogradu: Napao je nasred ulice dok se vraćala iz noćnog izlaska ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) Nedim Sladić objavio detaljnu vremensku prognozu: Slijedi suša širom BiH, a padavina ni na vidiku ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN ŠTA SE DEŠAVA SA SINOM DRAGANE MIRKOVIĆ? Marko objavio šok fotku iz restorana

SUPRUGA FUDBALERA MILANA BORJANA OKRUŽENA LUKSUZOM

Objavio: RHT
29/03/2021 11:00 AM
Snežana Borjan – Foto: Instagram

Snežana odmara “punim plućima, te je zabeležila neverovatan kadar iz hotelske sobe.

Snežana Borjan – Foto: Instagram

Supruga fudbalera Milana Borjana, Snežana Borjan neretko putem društvenih mreža sa fanovima deli fotografije i snimke iz privatnog života, a sada je pokazala da sa sinom Filipom uživa i Dubaiju.

Snežana je sve vreme u Dubaiju okružena luksuzom što redovno objavljuje na svom profilu na Instagramu, a prvo je pozirala pored helikoptera u izazovnom izdanju,

Foto: Instagram

Nakon toga, Borjanova supruga je nastavila da odmara “punim plućima, te je zabeležila neverovatan kadar iz hotelske sobe.

Naime, ona je objavila stori na kojem je pokazala svoje vitko telo i savršeni struk u plavom bikiniju, dok je iza nje bio očaravajući pogled iz jednog od najskupljih hotela u Dubaiju.

Snežana Borjan – Foto: Instagram

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS