calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Lukasova dominacija estradom: Poslušajte “Besprekorno loš” DOLAZE POD REFLEKTORE: Zlikovci iz stripova o Betmenu dobivaju vlastiti film NAKON DVIJE GODINE Anđelina Đoli odustala od tužbe protiv FBI-ja: Evo kakav se preokret dogodio Hiljade učesnika na humanitarnoj trci “Race for the Cure” u Sarajevu: Srušeni rekordi, prikupljeno je 240 hiljada KM! Jasna poruka dvostrukog strijelca: Italija bruji o Vlahovićevoj proslavi gola Najljepša Crnogorka slavi nakon teških trenutaka: Poželjela sam samo jednu jednostavnu stvar Čeka ga “drugarica”: Elmedin otišao od Fatime i Jane da odmori mozak Nakon presude Moamer Kasumović napravio drastičan potez: Glumac zbog osude javnosti prinuđen na ovo Dogovor “ispod stola”: Filip Car ulazi za 300.000 eura Pjevačica pijana kao letva! Bauljanje i teturanje ne priliči jednoj mladoj djevojci (VIDEO) “Znalo se da Miona i Sha neće uspjeti!” IVA GRGURIĆ “Milica mora da se mane Terze i posveti se bebi!” GLUMAC NA LISTI PEDOFILA I U CRNOJ GORI?! Isplivali novi detalji, skandal! Haljina Dženifer Aniston iz “Prijatelja” godinama je izazivala rasprave: Koju ste boju vi vidjeli? Sultan zagrmio: Nemoj mi pametovati Jano, po cijeli dan se izvačiš, ali stvarno! Pojavio se snimak stravične nesreće u Velikoj Kladuši: Golf 4 potpuno smrskan (VIDEO) Aleksandra Nikolić sada je daleko od Balkana i započela novi život? Crna magija je bačena na nas?!

Sultan zagrmio: Nemoj mi pametovati Jano, po cijeli dan se izvačiš, ali stvarno!

Objavio: RHT
29/09/2024 12:30 PM

Sultan zagrmio: Nemoj mi pametovati Jano

Elmedin je ponovno podigao ton na Janu u trenutku kada mu je očito prekipjelo.

Sultan zagrmio: Nemoj mi pametovati Jano/Foto: Hype

“Nemoj mi pametovati, Jano! Po cijeli dan se izvlačiš, ali stvarno, dokle više?” zagrmio je, očito nezadovoljan njenim ponašanjem u kući. Prema njegovim riječima, Jana već neko vrijeme izbjegava svoje obaveze i pronalazi izgovore, što je njega dovelo do ruba strpljenja.

Sukob se dogodio tokom rutinskih poslova koje su trebali obaviti zajedno, ali je Jana navodno opet našla način da se izvuče. Elmedin više nije mogao ostati miran, te je otvoreno progovorio o svom nezadovoljstvu. “Svako ima svoje zadatke i odgovornosti, ne možeš stalno tražiti rupe i bježati od onoga što treba da se uradi,” dodao je, ne skrivajući frustraciju.

Ova napetost dodatno je zakomplikovala njihov već poljuljan odnos, a pitanje je kako će se situacija dalje razvijati. Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku:

Čitajte i ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO)

Vijest da je veza Anite Stanojlović sa Anđelom Rankovićem gotova mnoge je iznenadila.

Ona je to podijelila na društvenim mrežama, a nedugo zatim oglasio se i Anđelo, međutim ona je sada na svom profilu na Instagramu pokazala kako provodi vrijeme nakon raskida.

Naime, Anita je posjetila Hram Svetog Save u Beogradu, a društvo joj je pravio sin.

Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni!

Anita je pokazala svog nasljednika kako ljubi oltar i uči ga pravim vrijednostima, a potom ga je uslikala ispred Hrama, te su njeni fanovi bili oduševljeni ovim prizorom i kako ona vaspitava dijete.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS