calendar

Nedelja 8. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Veliko nevrijeme iz Italije ide prema Balkanu: Neće zaobići ni BiH! BIĆE I OBILNOG SNIJEGA Luna Đogani otkrila u kakvim su odnosima Anabela i Gagi: Ništa nije bitnije za dijete… “NEKA JOJ NEKO DODA MARAMICU, BAŠ JOJ CURI NOSIĆ!” Saša Mirković se oglasio nakon skandaloznog ponašanja Dušice Jakovljević u programu uživo! (FOTO) Ponovo HAOS u rijalitiju zbog Aneli! Novi rusvaj izazvao Marko ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Ja sam rođeni glumac! “Svi su govorili da ću uspjeti…”(VIDEO) MIONINA IZDAJA: Ša već prvi dan dobio NOŽ U LEĐA “TATA SE POTUKAO SA OBEZBJEĐENJEM, POLOMILI MU…” Miljana ispričala Ivanu sve o sinoćnjem haosu, A ON ZANIJEMIO! (VIDEO) ANĐELA ĐURIČIĆ PRIJETILA VODITELJU RIJALITIJA, A ONDA SE PRAVILA DA SE NIŠTA NIJE DESILO! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dosta ste žene odmarale – želim akciju!” RADNA NEDJELJA (VIDEO) ASMIN POSTAVIO POSEBNE USLOVE ZA ULAZAK RIJALITI! Tarot Bejb: Vještica sam i treba da me se plaše! Pogledajte i ekskluzivnu astro prognozu za septembar Podignut spomenik tragično nastradalom Dženanu Uščupliću na Zelengori ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Pogledajte kako Arnel obećava djevojci kule i gradove, a ona se samo smije: “Moram krenuti Elmedinovim stazama” (VIDEO) ALEKSANDRIN DEČKO HITNO KONTAKTIRAO FILIPA! Otkriveni svi detalji! “Od danas je ne komentarišem” Studentica u eseju o Borilačkom klubu napisala samo tri rečenice i dobila desetku Žena preminula nakon što joj je pozlilo na motorijadi u Tuzli

Studentica u eseju o Borilačkom klubu napisala samo tri rečenice i dobila desetku

Objavio: RHT
08/09/2024 4:30 PM

Studentica u eseju o Borilačkom klubu napisala samo tri rečenice

Studentica Alison Garet već godinama je viralni hit zbog eseja o filmu Borilački klub koji joj je donio desetku, odnosno 100/100 bodova, iako je imao samo 19 riječi na engleskom jeziku.

Foto: Facebook

Sve zajedno – tri rečenice.

Studentica u eseju o Borilačkom klubu napisala tri rečenice

Naime, Alison je na jednom kolegijumu dobila zadatak da napiše esej o filmu koji je ostavio utisak na nju.

Ona je odabrala Borilački klub, u kojem glavne uloge igraju Bred Pit i Edvard Norton, u režiji Davida Finčera.

Alison je odlučila da rizikuje pa je napisala vrlo kratak esej, koji joj je donio vječnu internet slavu.

Fotografije eseja

“Zadatak za esej bio je da se napiše recenzija nekog filma koji smo gledali. Prilika se ukazala i ja sam rizikovala”, napisala je na X-u (bivšem Tviteru) još 2021. godine. Dodala je fotografije eseja u kojem je stajalo samo:

“Prvo pravilo Borilačkog kluba je: Ne pričaj o Borilačkom klubu. To je to. To je esej.”

Objavila je i odgovor profesora.

“Dugo sam se premišljao oko ove ocjene. Na kraju sam odlučio da vas ocijenim na osnovu toga koliko me ovo nasmijalo i koliko je ovo relevantna recenzija za taj film. Upozoravam vas, ne pokušavajte ovo s drugim profesorima, možda neće imati isti smisao za humor kao ja”, odgovorio joj je.

Pročitajte i: “NE DIŠE, UBILI SU GA!” Porodica Kulić doživjela stravičan napad obezbjeđenja u Šimanovcu! Pretukli ih i vadili pištolje! Policija i Hitna pomoć izašli na teren! (FOTO)

Naime, Marija Kulić, majka Miljane Kulić, jedne od najpopopularnijih rijaliti učesnica na našim prostorima, objavila je stori sa veoma uznemirujućim sadržajem. Prenosimo ga u cijelosti:

Foto: Printscreen/instagram/marijakulic_mtaz

– Stigli smo u Šimanovce, otvorili su rampu da uđemo, rekli nam da odemo u apartman broj 6. Napravili smo krug da nađemo broj i na naš auto je naletjelo obezbjeđenje njihovo. Mene odvukli i Miljanu, a mog muža desetorica pretukli i vadili pištolj na nas. Hitna je došla i policija, a moj muž pljuje krv. Ne diše, ubili su ga – napisala je Marija Kulić u svom postu!

Raznorazne kontraverze već su počele da se pojavljuju, a rijaliti nije ni počeo.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/cdm.me/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS