calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

STRUČNJACI SU ODMAH UPUTILI UPOZORENJE: Kortni Kardašijan pravi bombone za vaginu!

Objavio: RHT
11/02/2023 11:30 PM

Kortni Kardašijan, poznata po svom učešću u popularnom rijalitiju, nedavno je promenila svoju karijeru i okrenula se zdravstvenim proizvodima. Ona je preko svog bloga “Puš” lansirala liniju suplemenata pod nazivom Lemi, a njena najnovija novost je dodatak ishrani koji, kako tvrdi, može pomoći u zdravlju vagine.

Foto: Printscreen Instagram

Kortni je promovisala proizvod nazvan Lemi Pur objavom video snimka na Instagramu, u kojem jede žvakaću gumu. U opisu objave, ona piše kako je “zdravlje vagine tako važno za opšte blagostanje žene, a o njemu se ne govori dovoljno”.

Proizvod koji je na bazi ananasa, vitamina C i probiotika, po njenim tvrdnjama, “poboljšava zdravlje vagine i reguliše pH nivo”, čime vagina postaje “svežija i ukusnija”. Međutim, stručnjaci kao što su ginekologinja i autorka knjige Vaginina Biblija, doktorka Džen Ganter, osporavaju ove tvrdnje i navode kako je bilo kome ko tvrdi da vagina nije sveža ili joj treba bolji ukus, mizoginističko ponašanje.

Lekarka hitne medicinske pomoći, Medi Dan, objavljuje video snimke o seksualnom zdravlju na TikToku i za BBC Njuzbit iznosi svoje sumnje u efikasnost suplemenata poput ovih. Ona kaže kako svaka osoba sa vulvom ili vaginom imaće drugačiji miris, ukus i količinu sekreta, te da reklama koja kaže da sve žene trebaju imati isti ukus i miris, jednostavno nije realna.

Zaključno, stručnjaci upozoravaju da se proizvod kao što je ovaj treba posavetovati sa lekarom, a ne sa zvezdom rijalitija, kako bi se izbegli potencijalni štetni efekti.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/pink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS