calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji”

“PRODUKCIJA ME JE UCJENJIVALA” Stravična ispovijest Mirele Lapanović nakon što je u rijalitiju seksualno napastvovana: “Pretukao me je, sedam dana sam bila zatvorena”

Objavio: RHT
25/05/2024 2:30 PM

Stravična ispovijest Mirele Lapanović

Photo: Hype

Gledaoci su bili šokirani scenama iz rijalitija kada je jedan učesnik seksualno napastvovao cimerku dok je bila u nesvjesnom stanju, te ju je primoravao na odnos.

Sada, po prvi put, ekskluzivno pred kamerama Hype televizije u emisiji “D-Cast” kod Dejana Dragojevića, Mirela Lapanović otvorila je dušu i podijelila bolne detalje o tom traumatičnom periodu.

Seksualno zlostavljana i silovana

-Jednostavno, ja sam mislila da je sve to u redu, da je to najbolja stvar koja se meni desila. Ja sam vjerovala u tu ljubav.

Ona je istakla da je tužila televiziju i producenta rijalitija zbog stravične situacije koju je doživjela. Takođe je otkrila detalje o tome kako ju je pomenuta osoba nakon rijalitija pretukla, zbog čega je sedam dana provela zatvorena.

-To je bilo sedam dana, ja sam bila zatvorena. Mene je policija pronašla. Bila sam sva u hematomima, bila sam otekla. Jesam imala Stokholmski sindrom, meni je to moj psiholog rekao.

Hype/Stravična ispovest Mirele Lapanović

Mirela je istakla da ju je on tukao i van rijalitija, te da je proživljavala pravi pakao.

-On je mene prebio napolju, u izlasku.

Ona je naglasila da se stidjela svega što se desilo i otkrila da li ju je on primoravao na odnose, dodajući bolnu činjenicu da od tog trenutka njen odnos sa ocem nikada više nije bio isti.

-Stidjela sam se toga.

-Od tada više nikada taj odnos sa mojim ocem nije bio isti.

Mirela je svojevremeno vodila borbu za starateljstvo nad djecom i naglasila je da ju je produkcija ucjenjivala nakon što ju je učesnik napastvovao. U trenutku očaja, pokušala je da sebi naudi. Tokom bolne ispovijesti, Lapanovićeva se slomila i kroz suze otkrila dirljive detalje svog traumatičnog iskustva.

-Takav jedan psihopata. Mogu slobodno da kažem, on je hodajući nasilnik i silovatelj. Produkcija je to zataškavala. Oni su mene ucjenjivali. Ako ja dignem ruku na sebe, kakav sam primjer njima dvojici. Sutradan, poslala sam starijem sinu poruku: “Molim te oprosti mi” – govorila je Mirela kroz suze.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS