calendar

Ponedeljak 19. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HYPETV U NOVOM PAZARU! Ekskluzivan snimak gorštaka sa Golije i sina o čijoj BORBI ZA ŽIVOT je pričala njegova majka (FOTO/VIDEO) Dodirivanje ženskih grudi smanjuje stres za 70 posto: Veličina je bitna VELIKA OSVETA ANELI! Janjušu se ne piše dobro! ANITA SLAGALA POLICIJU! Otkriveni svi detalji prijave u MUP-u – Anđelo ključni svjedok HOSPITALIZOVAN UROŠ: Izbio skandal u porodici Tročlana porodica sletjela prema jezeru kod Jablanice: Beba bila u automobilu Henny zaljubljen do ušiju u Džejlu Ramović? “Spremamo treću pjesmu, možda se ja prilagodim njoj?!” (VIDEO) “Bićemo IZRIČITI da Đanija PUSTE KAO PREDGRUPU!” Saša Mirković najavio Lukasov nastup i podsjetio sve na BLAM TRAJKOVIĆA (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin hoće da ošiša svoje žene na nulu: Jana balavi, a Fatima bjesni (VIDEO) KSBiH hitno traži pomoć: Zbog duga upitan i dvomeč s Hrvatskom Saobraćajna nesreća u Banjaluci: Vozio automobil sa 4,57 promila alkohola u krvi OBJAVLJENA NOVA ATP LISTA: Damir Džumhur ostvario najbolji plasman u posljednjih pet godine Plakanje na poslu nije uvijek loša stvar: Kako biti emotivan na radnom mjestu IVAN MARINKOVIĆ ŠOKIRAO SVE! Otkrio da je stupio u kontakt sa Jelenom Dodijeljena Srca Sarajeva za TV serije: ŽARKO LAUŠEVIĆ POSTHUMNO NAGRAĐEN NOVE INFORMACIJE O AFERI “BAJADERA”: Objavljen Anitin CJENOVNIK! HITNO MORA DA REAGUJE ADVOKAT!

Stravičan udar groma u Čelincu: Izgorjelo potkrovlje kuće

Objavio: RHT
19/08/2024 9:59 AM

Stravičan udar groma u Čelincu

Grom koji je udario juče u porodičnu kuću u Čelincu izazvao je požar na tom stambenom objektu i stvorio veliku materijalnu štetu.

Foto: Teritorijalna vatrogasno-spasilačke jedinica Laktaši

Stravičan udar groma u Čelincu

Kako se može vidjeti na fotografijama Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Laktaši, požar je zahvatio krovnu konstrukciju, te je izgorjelo potkrovlje kuće.

Naime, vatrogasci iz Laktaša su juče u 17.48 časova pristigli u pomoć kolegama iz Čelinca kako bi se požar što prije ugasio, pišu Nezavine novine.

Izgorio automobil Slavena Zeljke

S druge strane, juče u Mostaru izgorio automobil Slavena Zeljke, člana uprave Terminala Federacije BiH.

Bljesak Info javlja da je automobil, koji je gorio, u njegovom vlasništvu. Hercegovina Info tvrdi, pozivajući se na nezvanična saznanja, da je zapravo riječ o službenom vozilu pasat. Kako navode, nije sigurno kako ga je Zeljko mogao koristiti. S obzirom na mjere zabrane obavljanja dužnosti kao člana uprave Terminala FBiH…

Mediji podsjećaju da je Zeljko s predsjednikom uprave Hermedinom Zornićem osumnjičen za zloupotrebu položaja ili ovlasti i povredu ravnopravnosti pri zapošljavanju.

Zeljko je, prema dostupnim informacijama, na poziciju v.d. člana Uprave došao 2018. godine s pozicije savjetnika stranačke kolegice iz HDZBiH Lidije Bradare. Ona je u to vrijeme bila predsjedavajuća Doma naroda Parlamenta Federacije BiH…

Pročitajte i: DRAMA U BARU: Oteto dijete.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS