calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju!

STRAŠNO PROROČANSTVO VESNE RIVAS: “Nema lijeka! Biće sve gore!” Otkrivena ŠOK tajna Kulića: “Znam šta KRIJETE I SRAM VAS BILO!”

Objavio: RHT
19/04/2024 11:00 AM

STRAŠNO PROROČANSTVO VESNE RIVAS

U novom izdanju emisije ShowBliz, autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsić, koja se emituje na programu televizije Hype svake subote u 12 sati, ali i na Youtube kanalu Hypetv u 19 sati, naše novinarke ugostile su Vesnu Rivas.

STRAŠNO PROROČANSTVO VESNE RIVAS
Foto: HypeTV/YT printscreen/Zadruga official/Facebook printscreen/Vesna Rivas
Foto: HypeTV/YT printscreen/Zadruga official/Facebook printscreen/ Vesna Rivas

Poznata rijaliti zvijezda, astrolog, numerolog, tarot tumač, pjevačica i nekadašnja voditeljka, šokirala je informacijama koje je otkrila u emisiji.

Vesna je u svom najšokantnijem gostovanju do sada govorila o svemu bez dlake na jeziku.

Vesna Rivas, HypeTV/ShowBliz
Vesna Rivas/HypeTV/ShowBliz

Između ostalog, dotakla se i njenog sukoba sa Marijom Kulić koji traje godinama.

Vesna je iznijela stav da Mariji odgovara da Miljana bude u rijalitiju kako bi ih finansirala.

STRAŠNO PROROČANSTVO VESNE RIVAS

– Marija, srami se, Miljana je loše i biće samo gore. Sa svim njenim dijagnozama koje ima, a znam da ima, ona napolju može samo da napravi incident i da je zatvore. Njima to ne odgovara. Zato je šalju u rijaliti da se socijalizuje.

Foto: Facebook printscreen/Vesna Rivas

– Marija, znam da imaš savjesti, uzmi Miljanu i pustite je da bude sa svojim djetetom koliko-toliko. Pričala sam sa nekim ljudima i iz medicine i iz rijalitija, Miljana je loše. Marija, znam da krijete da bi tamo plivala. Znaš da za psihijatrijske bolesti nema lijeka i neće biti bolje, neće se zaustaviti, biće samo gore. – obratila se Vesna Mariji Kulić.

Vesna Rivas, Marija Kulić, Miljana Kulić
Foto: HypeTV/YT printscreen/Zadruga official

– I nemoj da mi diraš Sinišu da ne dođem u Niš! – poručila je Vesna u emisiji ShowBliz, koja će se emitovati u subotu na programu Hype televizije tačno u 12 sati. Premijera na YT kanalu HypeTV je zakazana za subotu u 19 sati!

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS