calendar

Subota 20. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“BLAM ŽENSKOG RODA, SPONZORUŠA I PREVARANTKINJA” Aneli Ahmić izvrijeđana u emisiji, voditelj momentalno reagovao I Jana i Fatima spremne da ostave Sultana: Gledamo li razvod od dvije žene? Memo je kriv za sve Hladnija fronta sa kišom i grmljavinom stigla u BiH: Ulice bh. grada pod vodom PREPISKA NENADA ALEKSIĆA I BIVŠE ŽENE! Kako će Miona reagovati na ovo! ŠOK! Život sa dvije žene: Fatima ljuta na Sultana! Sve to na njegov obraz Sanja Maletić dobila dijete u 52. godini, a evo šta je KUPILA ZA KĆERKICU! Slika iz doma pjevačice TOPI SRCA! BRUTALNA PORUKA SITI! Neće joj biti dobro! Janjuš udario žestoko, Aneli ostala zabezeknuta: ”Nisi neka riba vidio sam te na finalu, dobila si u kukovima” FRKA NE PRESTAJE: Memo psovkama provocira Sultana Elmedina, ovo je njegova reakcija NAGRADNA IGRA! Saša Mirković se oglasio OVIM PITANJEM! Onaj ko da TAČAN ODGOVOR dobija specijalan poklon (FOTO) Severina objavila brutalne fotke u bikiniju: ZAR JE MOGUĆE DA IMA 52 GODINE!? OTIMAČINA NA ESTRADI! ERA OJDANIĆ OČAJAN! Otvorio dušu i ispričao kako mu je kolega ukrao djevojku! LIDIJA VUKIĆEVIĆ DANAS PROSLAVLJA 62. ROĐENDAN! Zbog stajlinga na “izvol’te” koji naglašava bujno poprsje POBRALA KOMPLIMENTE! ARNEL KARIĆ SE OPORAVLJA NAKON SAOBRAĆAJNE NEZGODE: Evo u kakvom je stanju učesnik rijalitija (FOTO, VIDEO) GORI INSTAGRAM NAKON OBJAVE NIVES CELZIJUS! Buduća voditeljica rijalitija “IMANJE” pokazala čime raspolaže i BACILA PRIPADNIKE JAČEG SPOLA U TRANS Vidoviti Simpsoni predvidjeli pojavu Meme i Sultana: Pogledajte ove scene iz popularnog crtanog i uvjerite se sami! Nikad niste vidjeli Draganu Mirković u kupaćem kostimu, a evo i zašto

STRAŠNO! BACIO TRUDNU ŽENU SA LITICE: Pa se vratio da se slika. MONSTRUM stajao na mestu ubistva nasmejan

Objavio: RHT
07/11/2022 10:30 PM

Hakan Ajsal (40) osuđen je nakon što je svoju suprugu Semru Ajsal (32), koja je bila u sedmom mesecu trudnoće, namamio na ivicu litice i gurnuo je!

Foto: Printscreen Twitter

Muž koji je svoju trudnu ženu gurnuo sa litice samo nekoliko trenutaka nakon što je s njom napravio nasmejani selfi osuđen je na doživotni zatvor zbog njenog ubistva.

Hakan Ajsal (40) je u junu 2018. gurnuo 32-godišnju Semru Ajsal sa litice visoke 300 metara u turskoj provinciji Mugla – samo nekoliko trenutaka nakon što je napravio nekoliko fotografija sa njom.

Detektivi su otkrili da je kasnije ubica ponovo posetio mesto u Turskoj sa kog je gurnuo ženu, nakon što je navodno potrošio novac od osiguranja koji je dobio njenom smrću, na još jedno putovanje.

Ajsal je napisao u opisu fotografije: “Mesto koje je nekada bilo moj raj više nema sunca.” Ajsal je namamio Semru, koja je bila u sedmom mesecu trudnoće, do ivice pre nego što ju je gurnuo, rečeno je porotnicima.

Ajsal je tek posle nekoliko godina od ubistva osuđen na doživotnu kaznu. U pokušaju da se ospori presuda Visokom krivičnom sudu u Fetiju ove nedelje je podneta izjava o neuračunljivosti, koju su oni odbili. Lekari sa 4. specijalizacije odeljenja sudske medicine odbacili su tvrdnje da Ajsal nije bio u dobrom psihičkom stanju u vreme ubistva.

Jeziv video snimak koji je snimio prolaznik na vrhu litice prikazuje Ajsal i njegovu ženu – koja se plašila visine – kako se spuštaju niz stenoviti pejzaž do ivice. Redžep Sahin, koji je snimio Semrine poslednje trenutke, na prethodnom ročištu je rekao sudu:

“Zaustavio sam se tamo da vidim pogled na zaliv Kabak sa svojom porodicom. Moja ćerka je snimala pogled mojim telefonom i bračni par Ajsal se u tom trenutku spuštao niz padinu. Čak smo se i šalili, ‘ili će ovaj muškarac baciti ženu ili će žena baciti muškarca.'”

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS