calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

DŽEJLA RAMOVIĆ DUPLA TETKA! Obje sestre popularne pjevačice objavile da su trudne

Objavio: RHT
06/06/2024 8:20 PM

Stižu rode

Džejla Ramović pobjednica popularnog šou programa “Zvezde Granda” ima dvije starije sestre Šejlu i Lejlu. Ove tri ljepotice bave se javnim poslom. Dok je Džejla pjevačica, Lejla i Šejla imaju svoje Youtube kanale, a popularne su i na društvenoj mreži Instagram.

Stižu rode/ Foto: instagram

Obje su udate, a sada je Lejla na Instagramu otkrila najljepše vijesti, da je trudna.

Naime, njen partner i ona su se snimili na plaži obučeni u bijelu su zavodljivo plasali, a u prvom planu je Lejlin stomak.

U komentarima nizale su se čestitke.

“Mašala čestitam”, “Predivne vijesti”, bile su samo neke od njih.

Lejla i njen izabranik Dino inače žive u Mostaru gdje grade kuću.
Podsjećamo prije samo mjesec dana je i njena sestra Šejla otkrila da je u drugom stanju. Ona je objavila snimak sa suprugom Edinom a u ruci su držali snimak sa utrazvuka.

Iako rijetko priča o svom privatnom život, Džejla Ramović priznala je da je do nedavno bila u vezi.

– Nisam zaljubljena, ali sam bila. Nije me uzdrmao raskid. Na nekim poljima ide, a na nekim ne. Promijenljiva je situacija. Nemam tip, ali mora da bude ambiciozan i da se trudi, da radi. Mora da bude jači od mene emotivno. Ja, evo, pet dana već plačem. Za sve ikad! Šta god vidim, šta god pročitam, baš sam ranjiva ovih dana – priznala je pobjednica “Zvezda Granda” za “Blic“.

Čitajte i KARLEUŠA NE KRIJE KOLIKO JE PONOSNA NA KĆERKE! Pop diva o VASPITANJU Atine i Nike, ovo dokazuje KOLIKO SU SKROMNE

Jelena je nedavno gostovala u jednoj emisiji, gdje je iskreno govorila o tome šta bi rekla svojim kćerkama ukoliko bi odlučile da se bave muzikom.

Atina i Nika su sada godina, kao kada sam ja počinjala. Ja sam počela da pjevam jako mlada i evo njih dvije imaju 14 i 15 godina – rekla je ona i dodala:
Moje kćerke su toliko nježne, toliko kultrune, toliko skromne djevojčice, htjedoh reći ne znam na koga su – našalila se diva.

Njih dvije nemaju ni jednu želju. Čak i kada im dam neki džeparac moja Atina kaže “ne treba mi toliko”. A ja joj kažem dijete uzmi te pare i čuvaj – rekla je diva u emisiji “Exkluziv night”.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS