calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji”

HIT U NAJAVI! Aca Lukas i Miroslav Ilić udružili snage! Saša Mirković otkrio sve detalje!

Objavio: RHT
26/04/2024 11:46 AM

Stiže mega hit!

Aca Lukas i Miroslav Ilić snimili pjesmu “Igraj”! Dvije pjevačke legende su dugogodišnje prijateljstvo krunisali mega hitom!

Foto:printscreen/instagram sasamirkovic

Direktor i vlasnik Hype televizije i Hype produkcije Saša Mirković koji je otkrio da Aca i Miroslav snimaju spot:

Foto: Instagram Saša Mirković
Foto: Instagram Saša Mirković

Stiže mega hit

Juče je završeno snimanje dueta Miroslava Ilića i Ace Lukasa! U narednim danima očekuje nas snimanje spota za pjesmu “Igraj”. I nakon toga izdanje u Hype produkciji poslije praznika. Biće to mega hit – otkrio je Saša Mirković.

Podsjetimo, na prestižnoj manifestaciji koja se održava svake godine uručuju se nagrade najistaknutijim imenima zbog rezultata u prethodnoj godini.

Jedan od najtraženijih izvođača, Aca Lukas je nagrađen statuom za pjevača godine. Legendarnom pjevaču Miroslavu Iliću je uručen anagrada za životno djelo. Direkteru i vlasniku Hype televizije i Hype produkcije Saši Mirkoviću proglašen je za producenta godine.

Inače, Lukas je više puta javno pričao koliko i on, kao i njegovi članovi porodice vole Miroslava Ilića. Pjevač je priznao da je njegova majka Ilićev najveći fan:

– I, kada sam prvi put upoznao Miroslava Ilića, moja majka mi je bila u glavi. Sjećam da se da je on bio ogromna zvijezda kada sam ja išao u školu. Moja majka je išla na njegove koncerte. On je tada punio Dom Sindikata svaki dan zaredom, mjesec dana. Šalio sam se sa majkom i govorio joj: “Zašto ne uđeš na onaj koncert od pet sati, pa se na kraju sakriješ iza stolice i ostaneš na drugom koncertu od osam sati a da ne plaćaš dvije karte?” Ma ona je toliko obožavala Miroslava da sam ja kod mog oca primijetio animozitet prema njemu – rekao je Aca.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS