calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata! Bit će izdvojeno gotovo 100.000 KM: Grad Sarajevo nabavlja Ćiru od pedofila?! “NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?” Mještanin Dubone o jezivim detaljima MASAKRA u kojem je izgubio BRATA “Roditeljima nisu dali da priđu svojoj djeci koja su nepomično ležala svuda po ulici” (VIDEO) EVO KOJI JE PJEVAČ PRODAO NAJVIŠE ULAZNICA U HRVATSKOJ! Aca Lukas na petom mjestu samo zbog ovoga, a klubove puni! Vremenska prognoza za danas: Planirajte izlet i kupanje ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve!

STEFAN USILJANIN RASPLAKAO SELMU BAJRAMI! “Ko je kriv što tvoj sin ima loše djetinjstvo?” Selma grcala u suzama “Maltretirali su me i ponižavali!”

Objavio: RHT
17/11/2023 8:00 PM

U subotu 18. novembra od 22h na Hype televiziji u emisiji „Pretres“, autora i voditelja Stefana Usiljanina, gost će biti popularna pjevačica Selma Bajrami. 

Selma je poznata po svojim velikim hitovima i raskošnom glasu, a pjevačica se u jednom periodu života povukla sa javne scene i razlog ne krije, a to je privatni problem u vezi njenog bivšeg supruga Muje sa kojim je na sudu već punih devet godina.  

U emisiji „Pretres“ voditelj Stefan Usiljanin je kako i sam kaže napravio presjek kada je u pitanju ova popularna pjevačica i vratio je puno godina u nazad da se priseti i svog djetinjstva i karijere.  

Stefan Usiljanin: „Ko je kriv što tvoj sin ima loše djetinjstvo?“ -upitao je voditelj 

Razgovarali su o privatnom životu, o prvom i drugom braku, razvodima i uzrocima istih, o njenom sinu Darisu, roditeljima, počecima pjevačkog zanata, o teškom i tužnom životu, svojim snovima i željama. 

Selma Bajrami: „Maltretiranja, ponižavanja, da sam ja debela i ružna“  -pričala je pjevačica kroz šta je prolazila u braku sa drugim mužem.

Ne propustite samo na Hype televiziji i jutjub kanalu, u subotu od 22h turbulentnu emisiju „Pretres“ i neispričanu životnu priču pevačice Selme Bajrami.  

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS