calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STRAVIČNO! Radnik pekare ŠAMARA ŽENU NA ULICI! Procurio snimak nasilja GORŠTAK I KOMŠIJE ISPRIČALI SVOJU PRIČU! Kristina samo želi Jovanov zagrljaj, a šta DOKTORI KAŽU? Bred Pit sa djevojkom Ines de Ramon na crvenom tepihu na ovogodišnjoj Veneciji STANIJA ZANIJEMILA OD ŠOKA! Evo gdje je Asmin otišao, u jeku skandala o raskidu, Durdžić se odlučio na ovo! ON MI GOVORI KAKO ME JANA I FATIMA OGOVARAJU! MEMU NE SMIJE VIDJETI DA SE NE PREPADNE! Elmedin pokazao papagaja Zmajevi se okupili u Ajndhovenu, Barbarez poručio: “Nismo došli biti sparing partner” Prije 17 godina napustio nas je Safet Isović: KAKO SE SAJO POSTIDIO ŠTO PJEVA SAM O SEBI “DOBRO SAM PROŠLA” Prvo oglašavanje Goge Sekulić nakon što ju je udario automobil! HEJTERI, BUJRUM NA DOMAĆI NAJBOLJI SOK I PEKMEZ! Elmedin je široke ruke! FATIMA MIJEŠAJ! Savršen izlazak Nives Celzijus iz vode: Nekima se zavrtjelo u glavi zbog ovog snimka Moje dijete će izabrati svoj put! Bog je imao bolji put za mene! KADA SAM RAZBIO GLAVU, TADA SU SIHRE ? ŠTA SARAJLIJE MISLE O CIJENI VOĆA I POVRĆA? Bitno je da ima, a što sam jela 2 banane, sad ću jednu! Alen Islamović kaže da prima užasne prijetnje nakon splitskog koncerta: ‘Ja sam samo Bregovićev zaposlenik‘ MAJA I FILIP CAR KONAČNO UHVAĆENI?! Isplivale TAJNE PORUKE, Stanislav će doživjeti nervni slom, SKANDAL! LOŠE VIJESTI ZA TEODORU I BEBICU nakon ljekarskog pregleda Trojica Sarajlija bježeći od dvije Brazilke pala u ruke policiji

Stefan Karić otkrio skandalozne detalje raskida sa Jovanom Ljubisavljević: FLERTOVALA JE SA BOGDANOM DOK SMO BILI U VEZI

Objavio: RHT
02/09/2024 2:59 PM

Stefan Karić otkrio detalje raskida

foto: hypetv

Jovana Ljubisavljević, bivša djevojka Stefana Karića, udala se za Bogdana Srejovića sa kojim čeka dijete.

Stefan Karić otkrio detalje raskida

Stefan je sada, prvi put, iznio u javnost razlog raskida sa Jovanom.

– Naš raskid je bio upravo zbog toga što je jedno veče flertovala sa Bogdanom Srejovićem. To je bio okidač naše veze. Bilo je tu i ranije nekih naših nesuglasica, kao u svakoj vezi, ali to veče sam vidio sve, pokupio sam se otišao i nisam joj se više javio. Tu je bio kraj. Mogu da se pravim da nešto ne vidim, ali jednostavno eto. Na kraju se ispostavilo da je Karić u pravu, rekao je i dodao da je i on “švrljao”.

– Ja sam radio svašta, nikad nisam bio cvjećka. Vjerovatno sam je time i povrijeđivao.

Bivša učesnica rijalitija Jovana Ljubisavljević i ugostitelj Bogdan Srejović nedavno su se u tajnosti vjenčali, a potom su saopštili lijepe vijesti: Otkrili su da čekaju bebu.

Kakva je veza između klimatskih promjena i seksa?

Pročitajte i: Kakva je veza između klimatskih promjena i seksa?

Foto: Shutterstock

Vrućina i seks – to se može nazvati ekstremnim sportom.

Kako temperature rastu, efekat toplote na seksualnu želju postaje vruća tema diskusije. Vrući ljetnji mjeseci često su praćeni porastom energije i ljubavnim raspoloženjem. Ovo se djelimično može objasniti povećanim izlaganjem suncu, koje podstiče proizvodnju serotonina i vitamina D, čime se poboljšava raspoloženje i samopouzdanje.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Blic/hypebih.ba/G. Š)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS