calendar

Sreda 9. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
POGINULA KĆERKA POZNATOG SRPSKOG ROKERA! Stravična saobraćajka, imala je samo 25 godina, porodica slomljena od bola! U sarajevskom naselju pokrenuto klizište: Posljedice mogu biti katastrofalne Policija ušla u kamenolom, slijede hapšenja! Šta se trenutno dešava u DONJOJ JABLANICI? Mensur Ajdarpašić: Filip Car je govedo koje jedva hoda! Tamo niko nema obraza Fatima daje savjete kako puno pojesti, a imati savršenu liniju! Ja jedem pitu, ali ovo je tajna? Velika evakuacija! Narandžasto upozorenje za lokalitet Jablanice Krv se zaledila! Iznosi se tijelo iz Donje Jablanice! Ekskluzivno Turski glumci ili Elmedin? Fatima otkriva ko je ljepši O OVOME SE ŠUTI?! Dječaku-ubici K. K. tokom suđenja POZLILO kada mu se obratila majka UBIJENE DJEVOJČICE!? Intervenisala Hitna pomoć JOVANA PAJIĆ O KRAHU BRAKA: “Bila sam svjesna da venem pored tog čovjeka” ANELI IPAK NE MOŽE BEZ JANJUŠA?! Odala je jedna stvar DARKO LAZIĆ IZVEO KĆERKU SRNU IZ PORODILIŠTA! Pjevač se zbunio na trenutak pa promašio ulaz! Nastao haos na Dedinju!(FOTO) KARAMBOL U RIJALITIJU! Obezbjeđenje se HITNO moralo UMIJEŠATI! Prišao mu s leđa… (FOTO) MILICA TODOROVIĆ PROGOVORILA O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU: ”Sve je to zbog stresa” Održane vanredne sjednice Štaba civilne zaštite Kantona Sarajevo i Općine Stari Grad: POD POSEBNOM LUPOM SLUČAJEVI ZLATIŠTE I BISTRIČKI POTOK “Uvijek rado posjetim Baščaršiju”: Saša Mirković se javio iz Sarajeva sa najbližim saradnicima (FOTO)

STEFAN KARIĆ NAPRAVIO HAOS ZBOG SPOLNIH BOLESTI U RIJALITIJU! Izbila neviđena drama

Objavio: RHT
09/10/2024 1:15 PM

STEFAN KARIĆ NAPRAVIO HAOS

Pala mu roletna zbog cimera!

Foto: Printscreen / Pink TV

U najnovijem sukobu u rijalitiju Stefan Karić je oštro napao Nikolu Grujića Gruju zbog njegove ljubavne veze. Oslanjajući se na insinuacije o spolno prenosivim bolestima i bakterijama.

STEFAN KARIĆ NAPRAVIO HAOS

Naime, Karić je izrazio nezadovoljstvo time što Gruja i dalje ostaje u vezi sa Milanom Mimom Šarac, koja ga je nedavno prevarila sa cimerom Urošem Rajačićem. Sugerišući da time rizikuje svoje zdravlje, ali i obraz. 

Kako je istakao, Šarčeva ga ne poštuje i iskorištava ga, a u sukob se umiješao i Lepi Mića. Rasprava se odigrala u pabu “Prijatelji”, a Stefan je u naletu boijesa krenuo da urla. A kamera ga je neprestano pratila.

 M*š bre u pi**u materinu! Ja da pričam s tobom, ona p**ila k*rac drugom i sad hoće da ti prenese bakterije! Okreni se ka zidu da te ne čujem – vikao je Karić.

– Ja mislim da ti igraš igru – ubacio se Mića.

 Vezao sam se za tu i zavolio sam je – rekao je Gruja.

– Za šta? Kako si je zavolio – pitao je Mića.

Ljubavni problemi

– Da je voliš najviše na svijetu, brate, je l’ si ti lud? Uvijek će te tako tretirati, kao pilićar. Tako te gleda osoba koja te je prevarila i zna da može da te ima. – brecnuo se Stefan vidno nervozan.

– Je**m li ti sunce, šta sam sam ja uradio? Šta ja trpim jer ja moram da budem ovdje, sve znaš. – plakao je Gruja, dok je Karić izgubio strpljenje za njegove ljubavne probleme.

Pročitajte i: HITNA REAKCIJA ZBOG LOPOVA U RIJALITIJU Cimeri ga raskrinkali, nastao potpuni haos.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS