calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI!

,,STARLETA NIJE ŠTEDELA” Stanija se uselila u svoj novi stan i dala ovoliku sumu, raspametićete se

Objavio: RHT
23/09/2022 12:25 AM

Starleta Stanija Dobrojević, nakon nekoliko meseci agonije sa majstorima, konačno se uselila u svoj stan u Rumi, za koji je izdvojila čak 300.000 evra. Popularna starleta krajem septembra odlazi u Ameriku, a samo nekoliko dana pred put rešila je svoje stambeno pitanje i tim povodom planira da organizuje žurku u svom novom domu.

Foto: Youtube

Izvor blizak starleti otkrio je za domaće medije da je Stanija imala poteškoća s majstorima koji su radili na njenoj nekretnini, ali i da se odlučila za stan u Rumi kako bi bila bliže porodici.

 Stanija je uzela stan u Rumi od 120 kvadrata. Odlučila se za taj grad da bi bila blizu majke i brata, koji žive u blizini njenog novog doma, ali i da bi redovno mogla da obilazi baku i deku koji su iz tog mesta. Platila je stan 150.000 evra i veoma se posvetila uređivanju svakog detalja. Stalno je pričala da će to biti njena oaza i mesto na kom će provoditi vreme kad dođe iz Amerike – započeo je za Kurir izvor blizak Dobrojevićevoj i dodao da je starleta platila uređivanje doma isto koliko i nekretninu:

Dobrojevićeva je odabrala svetle boje za svoj stan. Zidove je obojila u belo, dok joj nameštaj bež, a dekoracije u starletinoj omiljenoj roze boji.

– Pošto se za 10 dana vraćam u Ameriku, odlučila sam se da što pre napravim proslavu povodom useljenja. Stan je kao bajka, zaista izgleda neverovatno. Tvrdim da je još lepši uživo. Veoma se radujem novim trenucima u njemu s meni dragim ljudima – rekla je Stanija za gorepomenuti portal.

Inače, Stanija će ući u “Zadrugu” u februaru kako bi zaradila još novca, a priča se da je za gostovanje u rijalitiju uzela čak 100.000 evra, jer je potrošila novac na svoj novi dom, piše pomenuti portal.

BONUS VIDEO:

Izvor: Alo

Tagovi:

  • novac
  • stan
  • Stanija
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS