calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući!

STARI HURRICANE PONOVO NA OKUPU?! Sanja, Ksenija i Ivana i ove godine žele da idu na Evroviziju! OVO su detalji…

Objavio: RHT
09/02/2023 7:30 PM

Stare članice grupe Hurricane Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević očigledno ne mogu jedna bez druge, ali ni bez evrovizijske scene.

Foto: Sander KONING / AFP / Profimedia

Kako zasad stvari stoje, njih tri će se kao specijalno iznenađenje pojaviti na takmičenju Pesma za Evroviziju na bini s novim članicama grupe Jovanom Radić, Mionom Srećković i Sarom Kouroman.

Stara postava, kako prenose mediji, imaće zadatak da tokom nastupa i izvođenja pesme “Zumi zimi zami” otpeva prateće vokale novim devojkama, a ukoliko uspeju da pobede na nacionalnom takmičenju, plan je da se sve zajedno pojave i u Liverpulu, gde se u maju ovo takmičenje održava.

Kako izvor blizak grupi ističe, Ivana i Ksenija su prihvatile ovaj predlog, dok se samo čeka Sanjin konačni odgovor. Ona je načelno pristala, ali tek treba da dođe do detaljnog razgovora, koji još nije obavljen zbog njenih mnogobrojnih nastupa.

Foto: M.M./ATAImages

Ova saznanja potvrdio je i menadžment grupe.

 Da, to je odlična ideja. Moramo da napomenemo da nekadašnje članice nisu pod ugovorom i da one samostalno odlučuju o svojoj karijeri – istakli su iz menadžmenta grupe.

Sanja i Ivana nisu se novinarimma javljale na telefon, a Ksenija je poručila da je na sastanku.

Podsetimo, stare uraganke su od prvog dana podržale svoje naslednice. Vučićeva im je i napisala pesmu, s kojom su se prvi put predstavile publici. O novim devojkama imaju samo reči hvale, a pesma s kojom će se Jovana, Miona i Sara predstaviti na Pesmi za Evroviziju posebno im se sviđa.

Ivana je nedavno na jednom događaju istakla da bi volela da dođe do saradnje s novim devojkama, a, kako se planira, očigledno će se to i ostvariti.

– Volela bih da Sanja, Ksenija i ja zajedno nastupamo s Mionom, Sarom i Jovanom na Evroviziji, sigurna sam da bismo pobedile! One su veoma mlade, energične i talentovane, a mi smo iskusne. Zato bi to bio pun pogodak! Mislim da će bolje proći od nas. Stvarno im želim toliki uspeh od srca. Preslatke su mi. Želim im da odu na Evroviziju i pobede – istakla je nedavno Ivana.

(Alo)

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS