calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“PRESTANI UCJENJIVATI MOJE DIJETE!” Majka Anđele Šparavalo objavila skandalozne poruke Bojane Pavlović (FOTO) Jamala prevarila djevojka: Sve snimljeno (VIDEO) OTAC MOLI MIONU DA SE VRATI KUĆI! Nova drama Vremenska prognoza za ovu sedmicu i avgust: Meteorolozi posebno upozoravaju na ovo Matora bez dlake na jeziku: Anđelo voli dječake, ANITA JE UČESNIK VELIKE PREVARE! Nestala djevojčica (12) u Hrvatskoj: MUP raspisao potragu Stanislav progovorio o vjenčanju sa Majom! USLOVLJEN JE DA JE OŽENI ZBOG OVOGA! Begović: Cijeli nastup je disao, imao je neki život koji je meni i trebao RASKINULI ANITA I ANĐELO!? Isplivao DOKAZ o prekidu ljubavne veze SEDMIČNI HOROSKOP Vodolije rješavaju ljubavnu situaciju, Strijelci nailaze na prepreke, Ribe se moraju čuvati rizika, a vi? MIONA SE USELILA KOD ŠA Opremili stan vrijedan 140.000 eura, a evo u kakvim je Jovanovićka odnosima sa porodicom ŽVALAVA, ZLO POKVARENO Car se ne smiruje, žestoko isprozivao Aleksandru, pa udario i na nju: Iz kog si kontejnera ispala?! Najbolja na svijetu izgubila, pa doživjela slom: Niko nije mogao da je smiri “VLADO, UBIO TE ALKOHOL” Šokantna prepiska Georgieva sa fanom nakon koncerta: “Javi se da ti lupam šamarčinu iz zaleta” Motociklista teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Sarajevu LEPI MIĆA HOĆE DA UMRE U RIJALITIJU! Šokantna izjava rijaliti učesnika ostavila sve bez teksta, SKANDALOZNO!

STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA! EVO KOGA LJUBI SARA DŽESIKA PARKER!

Objavio: RHT
14/01/2023 11:59 PM

Njujork, SAD – Uzbudljiva vest za sve fanove “Seksa i grada”!

Foto / Pinterest

Poznata kolumnistkinja Keri Bredšo (Sara Džesika Parker) će se u novoj sezoni serije “And just like that” susresti sa svojom starom ljubavi, Ejdanom Šo (Džon Korbet).

Fotografije sa seta koje su osvanule na Instagram profilima serije i glumice Sare Džesike Parker potvrđuju da Ejdan Šo definitivno vraća u život Keri Bredšo. Na fotografijama se vidi kako se Keri i Ejdan šetaju držeći se za ruku, što je fanove “Seksa i grada” uzdrmalo i izazvalo veliko oduševljenje.

Podsetimo, Zverka, muž Keri Bredšo je u prvoj sezoni serije preminuo, a sada je jasno da se u drugoj sezoni pojavljuje njena stara ljubav Ejdan. Poslednji put su se videli u drugom filmu “Seksa i grada”, a čak su, iako su oboje bili u braku, razmenili romantični poljubac.

Ova vest je izazvala veliku pažnju medija i fanova širom sveta, a mnogi su zainteresovani za to kako će se ova ljubavna priča odvijati u novoj sezoni. Svi čekamo sa nestrpljenjem da vidimo kako će se Keri Bredšo suočiti sa svojom prošlošću i kako će se odvijati njena ljubavna priča sa Ejdanom Šo.

BONUS VIDEO

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS