calendar

Sreda 17. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Svi detalji sukoba: Sultan Elmedin je Memina pudlica OVO JE VOJAŽEV STARIJI BRAT! Opasan je frajer, ali se ne eksponira! (FOTO) POKAZALA DEČKA! Ljubi se sa frajerom u bijesnim kolima! Mina Vrbaški otkrila koliko su zajedno (FOTO) Njeni se bave VRADŽBINAMA, a ona je ĆURKA!? Dragica Zlatić OPLELA po kolegici Biljani Marković! Nevrijeme pogodilo BiH: Objavljen snimak jakog pljuska, vjetar lomio grane Princa Dubaija žena ostavila putem Instagrama: Želim razvod jer si stalno zaokupljen drugima “GREBALA ME JE I ČUPALA! LAŽ je da smo dogovarale PLJAČKU NJENIH!” Bojana Pavlović KLJUČA OD BIJESA, evo šta sada misli o Anđeli “JANJUŠ JE NEUREDNI PRASAC, A ANELI JE BLAM!” Blizanci Lazić brutalno URNISALI rijaliti učesnike “Njih baš briga za djecu koju BRUKAJU” Mat u tri poteza: Košarkaši Srbije se poigrali s odbranom SAD-a Redukcije u vodosnabdjevanju: Vlada KS apeluje na građane da racionalno koriste vodu, najavila nove mjere EKSKLUZIVNO! Arnel Karić u teškom stanju, sav izudaran i u zavojima! Sultan neutješno plače. Hype otkriva šta se dogodilo MEGA EKSKLUZIVNO! Jelena Marinković o POMIRENJU sa Ivanom i Urošem Rajačićem?! (VIDEO) Emina Jahović važi za najzgodniju pjevačicu na estradi, a sada je otkrila tajnu svog dobrog izgleda: Trik je u ajvaru IZNIJELA ŠOKANTNE DETALJE O MIONI I NENADU! Šok! Bivša rijaliti učesnica razvezala jezik: “Ša će ispasti opet kreten, kao i uvijek” Haos na plaži u Hrvatskoj: Muškarac urlao, prijetio nožem i ukrao motor pa uletio u more DA LI STE ZAISTA JEDNO ZA DRUGO? Provjerite kako se numerološki slažete s partnerom!

STANISLAV U KREVETU SA MAJINOM PRIJATELJICOM! Isplivao snimak 

Objavio: RHT
17/07/2024 4:59 PM

STANISLAV U KREVETU SA MAJINOM PRIJATELJICOM

Javno je govorila o njihovoj vezi

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nekadašnja rijaliti učesnica i starleta Nataša Moskva nedavno je otkrila je da je bila intimna sa MMA borcem Stanislavom Krofakom.

– On je osoba koja voli se*s, ne može da stane sa tim. Ali mi je žao ako bude imao problem sa svojim djetetom. Moram da kažem da je Miona pitala njega za kačket čiji je, a to je moj kačket ostao kod njega – rekla je Nataša prilikom uključena u emisiju na jednoj srbijanskoj televiziji

STANISLAV U KREVETU SA MAJINOM PRIJATELJICOM

Ona je priznala da su bili u vezi prije četiri godine, kao i da je Stanislav previše ljubomoran, a otkrila je i da ju je varao.

– Bili smo u vezi prije četiri godine, bili smo kratko. Spavali smo jedno kod drugog, on je jako dobar momak. Trenirala sam u njegovoj teretani. Ostali smo u okej odnosima, a razlog raskida je njegova ljubomora. Sakrivao se po kafićima i špijunirao me kad izlazim iz zgrade, ko mi dolazi. Zapravo je bio on taj koji je varao. Znam za dvije osobe sa kojima me prevario – priznala je Nataša, te otkrila i kako je saznala:

Nataša Moskva
 Foto: Instagram

– Imam i ja svoje doušnike, jedan dečko koji je jako bio blizak sa njim mi je javio. Javio mi je tačno i gdje i kada i ja sam tamo došla. Kod njega u stanu je bio haos, ostale su joj gaćiće i minđuše. Ona je glavno zaboravila i pobjegla kad me vidjela – rekla je Nataša.

Inače, Nataša Moskva bila je Majina prijateljica, čak se intenzivno družila i sa njenim ocem Radomirom Takijem Marinkovićem. Prijateljski odnos sa Majom narušen je kada je starleta saznala da je Nataša imala aferu sa Filipom Carem… 

Pročitajte i: Kako ishrana uništava seksualni život muškarca.

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS