calendar

Subota 7. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
GREŠKA ŽIVOTA! Matora se odlučila na DRASTIČAN KORAK nakon RASKIDA s Anitom: Ovo NIKO NIJE OČEKIVAO MARKO MILJKOVIĆ RASKRINKAO ANABELU I GAGIJA: Objavio ovaj video i sve pokazao! SKANDAL (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE “Halo, jedeš ko životinja. Nemoj mljackati!” FATIMA LJUTA KO PUŠKA (VIDEO) EKSKLUZIVNI HYPE PAPARAZZO: Aneli uhvaćena VAN KARANTINA (VIDEO) Navijači “Zmajeva” jednoglasni: “Barbarez nas je vratio na tribine, rezultat je sada u drugom planu” SVI DETALJI O LUNI ĐOGANI! Niko nije znao ovo o njoj i njenom porijeklu! “Umjesto da me uče, ponižavali su me” POTRESNO OBRAĆANJE ANELI: Sa ovom se opraštamo ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Bolje je danas biti dobar majstor, nego doktor! (VIDEO) Film s Emirom Hadžihafizbegovićem u glavnoj ulozi nominovan za Oskara BAJAGA IMAO SAOBRAĆAJNU NESREĆU NAKON SAHRANE BORE ČORBE! POTPUNO UNIŠTENA MIONA JOVANOVIĆ! Pukla bruka, Ša u transu! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima najviše voli kljukušu! Elmedin napravo jelo koje se jede na kraljevskom dvoru (VIDEO) “Čovjek je BOGAT ONOLIKO KOLIKO IMA PRIJATELJA!” Saša Mirković na ROĐENDAN opisao ŠTA MU JE NAJVAŽNIJE, podijelio EMOTIVNU FOTOGRAFIJU! Poznat identitet: Policija traga za migrantom koji je sinoć ubio Sirijca u Bihaću Preminula olimpijka koju je partner polio benzinom i zapalio POTRESNA SCENA, BORINOJ ŽENI POZLILO! Kada je vidjela ovaj prizor, jedva je ostala na nogama

Stanislav otkrio kako ga bivše žena drži u šaci: “Vodimo rat oko…”

Objavio: RHT
09/06/2024 9:59 AM

“Vodimo rat oko…”

Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official

U rijalitiju je veliku buru podigla priča o bivšem braku MMA borca Stanislava Krofaka o kojem on vrlo rijetko govori zbog, kako voli da istakne, dogovora s bivšom suprugom. Međutim, nedavno je u razgovoru s cimerima otkrio da ga njegova bivša supruga “drži u šaci”. Zbog toga ne smije da prekrši dogovor koji su postigli.

“Vodimo rat oko…”

Naime, Stanislav je istakao da zbog firme koju imaju ne smije da prekrši dogovor koji je postigao s majkom svoje kćerke Vanese.

“Mi imamo dogovor prije ulaska da ne pričam o tome šta se desilo… Mi vodimo rat oko firme, možda je zato ona tako ljuta” – istakao je Stanislav.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Podsjetimo, otkako je Stanislav Krofak ostavio Maju Marinković, ima dosta onih koji se pitaju da li je uopšte moguće da dođe do pomirenja između njih dvoje. I pod kojim uslovima.

S obzirom na to da je Pantera riješio da prekine vezu u rijalitiju zbog kćerke Vanese, koja mu je to sugerisala, svi pogledi su uprti u nju i njen stav o očevom pomirenju s Majom. Iako se ona odmah na početku oglasila i poručila da od toga nema ništa, koristi svaku priliku da zakuca to kao neoborivu činjenicu.

Naime, Vanesa je sada podijelila stori jedne fan stranice na kojem Stanislav govori da je svaka priča sa Majom završena. Čak je naglašeno da ne želi nikakvu komunikaciju s njom. Natpis na tom snimku dokazuje je da je Stanislavova porodica srećna što je njegova ljubavna priča s Majom završena.

ANELI URLA I NASRĆE NA JANJUŠA!

Pročitajte i: ANELI URLA I NASRĆE NA JANJUŠA! Drama u rijalitiju, skandalozno šta joj je trudnoj uradio!

Ahmićeva je napravila opšti haos u rijalitiju nakon što je saznala da je Janjuš otišao da se kupa u bazenu, dok su tamo bili Stanislav i Maja Marinković, misleći da ona to neće primjetiti.

Aneli urla na Janjuša

Aneli urla na Janjuša Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Trudna učesnica je grcala u suzama, tješila ju je Slađa, a u jednom trenutku je odbrusila Janjušu zbog svega.

-Pričam sa Slađom – rekla je Aneli.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypertv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS