calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RODITELJI ANELI I MAJE ZARATILI KAO NIKAD NIKO PRIJE! Jasna najstrašnije urnisala Takija, svi čekaju njegovu rakciju! “KAD BIH VAM POKAZALA NEKE STVARI ZA TONIJA…” Dragana Mirković javno priznala šta je doživjela od Bijelića Potvrđena SMRT pjevačice koja je osvojila drugo mjesto na Evroviziji: Fanovi se emotivnim porukama opraštaju od nje KATARINA LAZIĆ U SEDMOM MJESECU NEMA STOMAK! Trudna žena Darka Lazića šokirala sve objavom, pa pokrenula lavinu komentara! (FOTO) “HOĆU DA UĐEM U RIJALITI “IMANJE” Rađen NA TRAKTORU vozi BLIZNAKINJE da ih UDA! HYPETV u selu Golovo ANELI AHMIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Objavila javno fotku i šokirala sve! “OČEKUJEM DA ĆE URINIRATI PO PUBLICI” Pjevač zgoržen nastupom Desingerice, šokirao sve: On je nečiji projekat! Utegla se kao praćka: I Matora pokazala isklesano tijelo OVAKO SE DOČEKUJE SNAHA U PORODICI ALEKSIĆ! Ša se oglasio sa porodičnog slavlja: Čestitke stižu sa svih strana Ljudi gledaju i trljaju oči: Luna Đogani pokazala kruškice SLAVLJE U PORODICI DŽEKO: Amra se hitno oglasila i objelodanila lijepu vijest, svi im čestitaju DOK GA MNOGI MASOVNO OSUĐUJU: Barbara Bobak podržala Desingericu! Promjene pravila u turskom prvenstvu: Evo šta to znači za našeg Dijamanta “PALI ANELI, NE OBRAĆAJ MI SE VIŠE” Asmin Durdžić zapjenio od bijesa, momentalno se oglasio! NEĆE VAM BITI DOBRO OD OVE CIFRE! Pogledajte godišnju zaradu princa Wilijama: Novac mu “pada s neba” Ovo je turska serija koja će osvojiti srca zbog Halida Muslimovića

STANISLAV NE MOŽE DA DIŠE! Mora na hitnu operaciju

Objavio: RHT
24/07/2024 3:30 PM

STANISLAV NE MOŽE DA DIŠE

Otkriveni svi detalji

MMA borac i rijaliti igrač Stanislav Krofak sinoć je gostovao u jednoj TV emisiji, gdje je govorio o svom učešću u rijalitiju, ali i planovima za naredni period.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Voditelj je pitao je Stanislava o odnosu sa Majom Marinković.

STANISLAV NE MOŽE DA DIŠEž

– Juče sam stigao, kad sam došao u Beograd javio sam joj se. Provodimo vrijeme, super je i vidjećemo. Mi nismo zajedno, povrijedile su me stvari za koje sam čuo da je pričao Taki – istakao je Stanislav, a Maja se nadovezala:

– Nismo zajedno, provodimo vrijeme zajedno, ako sve bude uredu, bićemo. To je sad tako, tek smo izašli. Ja ću ovih dana da budem u gužvi, Stanislav će da dođe na operaciju nosa – istakla je Marinković.

Krofak je potom objasnio zbog čega mora na operaciju.

– Zbog borbe mi je pucao nos, ne mogu da dišem. Napraviću neki manji – istakao je Stanislav.

Kako se pisalo, on bi sljedeće sedmice trebalo da ima operaciju u Beogradu. A da li će Maja biti uz njega, ostaje da vidimo.

Mostar proslavlja veliki jubilej

Pročitajte i: Mostar proslavlja veliki jubilej, 20 godina obnove Starog mosta.


U najvećem gradu na Neretvi
 sinoć je intoniranjem himne BiH počeo centralni događaj višednevne manifestacije obilježavanja jubilarne, 20.godišnjice obnove Starog mosta i 19.godišnjica upisa Mostara na listu UNESCO-ove kulturne baštine.

Mostar proslavlja veliki jubilej/Foto: avaz.ba

Tako je u čarobnom ambijentu na platou ispod ovog jednog od najljepših spomenika u svijetu, pred više hiljada posjetilaca, prikazan i kratki film o obnovi Starog mosta, koja je kao šestogodišnji proces označena najvećim graditeljskim poduhvatom u poslijeratnoj BiH.

Svečano otvorenje obnovljenog Starog mosta prije dvije decenije bio je svjetski događaj u režiji legendarnog Sulejmana Kupusovića, kojim se ponosio najveći grad na Neretvi, ali i cijela BiH.

Tako su delegacije iz cijelog svijeta, među kojima je bio i britanski kralj, tadašnji princ Čarls (Charles) prisustvovale spektakularnoj ceremoniji ovog spomenika.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS