calendar

Utorak 10. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Moka Slavnić otvorio dušu: Anđela i Zvezdan su SUĐENI JEDNO DRUGOM NIŠTA OD VEZE SA ANELI?! Gastozz se ne odvaja od ove djevojke! AHMIĆEVA “NA APARATIMA”! PORODILA SE KĆERKA SINIŠE MIHAJLOVIĆA! Virdžinija dala nasljedniku ime po pokojnom ocu! Fotka malog Siniše obišla cijeli svijet! (FOTO) JODŽIRA URNIŠU NA MREŽAMA ZBOG EMOTIVNOG SNIMKA SA PORODICOM! Pogrdne riječi i osude pljušte sa svih strana zbog JEDNE STVARI! Nije više mogla da ih gleda! Fatima ih sve ISTJERALA IZ KUĆE! Elmedin se uhvatio posla i šuti Žanamari prošetala u bijeloj haljini s izrezima: Pokazala bujne grudi S KOJIM MUŠKARCEM JE MATORA BILA INTIMNA? Isplivali detalji emotivne veze Amerikanke otkrile koja veličina muškog ponosa je idealna: Odgovor će vas sigurno iznenaditi SKANDAL! Katastrofa! Janjuš na Pinku: “Nabijem na k*rac cijeli Beograd” (VIDEO) Inovacija u bh. omladinskom fudbalu: FK Željezničar i AK Novi Grad uvode novitete kroz projekt Atletska ABCDa “NENAD JE UPOZNAO NAŠU FAMILIJU!” Prvo oglašavanje Site Ahmić! Evo kako gleda na druženje Gastoza i Aneli BEBICA NAPAO TEODORU! BLAM! Nevolje u raju, svi se samo smiju! Nives Celzijus objavila spot za pjesmu “Moju pilu”: “Sve prska, kaplje, klizi” (VIDEO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin otkrio kakve voli automobile: Promijenio sam ih vala k’o čarapa… (VIDEO) (18+) EKSPLICITNI SNIMAK RIJALITI UČESNICE SA NAJVEĆIM GRUDIMA! Vidi se sve Otac “Zmaja” Anela Ahmedhodžića ogorčen: KAO DA JE POD SIHIRIMA, VIŠE SLUŠA PUNICU NEGO MENE

STANISLAV NAPOKON PREKINUO ŠUTNJU: Zaprepastiće vas razlog raskida sa Majom!

Objavio: RHT
10/09/2024 11:45 AM

STANISLAV NAPOKON PREKINUO ŠUTNJU

MMA borac Stanislav Krofak je razvezao jezik o raskidu sa bivšom.

Foto: Youtube.com/Zadruga Official

Nakon završetka prethodnog rijalitija odnos između Maje Marinković i Stanislava Krofaka privukao je pažnju javnosti. Međutim, čini se da je njihova priča sada zauvijek završena.

STANISLAV NAPOKON PREKINUO ŠUTNJU

Maja je donijela odluku koja jasno stavlja tačku na njihov odnos i daje Stanislavu jasnu poruku da treba da krene dalje. Naime, Maja je nedvosmisleno okončala vezu sa Stanislavom tako što ga je otpratila sa svog Instagram profila. Tako mu je jasno stavila do znanja da je za nju njihova priča završena.

Iako do sada nisu javno željeli da pričaju na temu raskida, Stanislav je sada otkrio da se dešavalo mnogo toga. Odnosno, preko čega on nije bio spreman da pređe, a ono što je priznao u emisiji, definitivno se Maji neće dopasti:

– Osjetio sam da sam zaljubljen poslije nekih 15, 20 dana, kada sam osjetio neku toplinu. Bila mi je draga u tim situacijama, ali ne mogu da kažem da je volim. Jer je sve to bilo prekratko. Ako vidi nešto što joj ne odgovara, odmah sve to iznese u javnost. To mi se ne sviđa, to je njena jako loša osobina. Moram u svakom trenutku sa njom da pazim šta ću reći, to mi ne odgovara. Bile su neke ružne situacije. Da se to nije desilo, vjerovatno bismo ostali zajedno – priznao je Stanislav u emisiji Milice Kemez.

“Stanislav je jako samoživ

– Zaljubljenost jesam osjetila u nekom trenutku, ali Stanislav je jako samoživ – otkrila je Maja Marinković.

Pročitajte i: IZVADIO JE PIŠTOLJ I REPETIRAO U SINIŠU: “Sad ću da te UBIJEM, majku ti j*bem!” HYPE EKSKLUZIVNO u posjedu POLICIJSKOG IZVJEŠTAJA “Iz produkcije su se SMIJALI!”

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS