calendar

Sreda 7. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MIONA SE ŠOKIRALA KAD JE UPALA NA NENADOV INSTAGRAM: Našla skandalozne prepiske i flertovanje Najveća bomba OIimpijskih igara ima 42 godine, njene tvrdnje šokirale sve: “Teže je bilo ostati nevin prije braka nego završiti fakultet” (FOTO, VIDEO) U BH Film programu 30. SFF-a 27 svjetskih i dvije internacionalne premijere Poznat identitet policajke koja je oduzela sebi život u Sarajevu Poslije svađe sve je slađe! Zoran Marjanović i Indy planiraju tajno vjenčanje? ŠOK PREOKRET! Beč se priprema za velike gužve: Stiže najveća pop zvijezda današnjice, karte rasprodane u rekordnom roku Medicinska sestra osumnjičena za pokušaj krađe novorođenčeta iz porodilišta TEODORA DŽEHVEROVIĆ ZABRINULA FANOVE! O njenim slikama bez šminke i perike svi bruje (FOTO) MAJA I STANISLAV SE NE MOGU OBUZDATI! Svi u šoku gledaju šta rade na plaži Epidemiološka situacija: Na UKC RS hospitalizovano sedam pacijenata oboljelih od korone Astrolozi objavili upozorenje: Sutra dan “tri osmice” STANISLAV KROFAK PROGOVORIO O MAJI! Gore društvene mreže, fanovi zabrinuti za njihovu vezu na daljinu FESTIVAL PRIJATELJSTVA Galija i Divlje jagode raspjevali Goraždane “SLOBINA ŽENA MI JE UPALA U STAN I ŠAMARALA MUŽA” Skandalozne tvrdnje sadašnje žene Jeleninog bivšeg! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima napravila šuplju pitu! Ronda i mašta o buregdžinici (VIDEO) Miona se izblamirala kao nikad! Javno se obratila Ša i napravila kobnu grešku

STANIJA GA ŠUTNULA, A ZATIM JE USLIJEDILO OVO Asmin starleti javno uputio ŠOKANTNU poruku!

Objavio: RHT
13/10/2023 12:20 PM

Stanija Dobrojević suočila se prošle nedjelje u “Eliti” sa Aneli Ahmić, ženom svog doskorašnjeg vjerenika Asmina Durdžića, o čemu je brujao čitav Balkan.

Foto: Printscreen Instagram/Ilustracija Hypetv

Stanija nakon razgovora sa Aneli, nije krila da joj se poljuljalo mišljenje o Asminu, te je sabrala utiske i donijela konačnu odluku.

Kako je otkrila, ona je Asmina blokirala i ne želi da ga čuje, dok on s druge strane otvoreno pokazuje da ne prihvata kraj.

 To je definitivno i zvanično! Naš posljednji razgovor sigurno nije protekao mirno, to vam je jasno. Ne postoji više nikakve šanse – na “bloku” je, ne želim da ga čujem! Želim da se ogradim od čitave priče, ne želim da dajem izjave, a on nek se tjera tamo sa svima njima i oni međusobno – pričala je Stanija i dodala:

– Nisam još pričala sa njima, ovdje sam sa drugaricama, na skrivenom mjestu (smijeh). Kada biste ovo mogli da snimite i uslikate… (smijeh). Vidim da su me već spojili sa novim frajerom, to nije istina. Svi bivši bi da me tješe, javljaju se, također i neki oženjeni koji kažu:”Pa, što si njemu dala šansu, kada sam ja oženjen, ali više dobrostojeći, mogao sam mnogo više da ti pružim u životu” (smijeh) – otkrila je Stanija prije nekoliko dana, a sad se Asmin oglasio putem storija na Instagramu gdje je objavio Stanijinu fotografiju uz poruku:

Foto: Printscreen Instagram

– Nikad neću prestati pokušavati. Jer kad nađeš pravu nikad ne odustaješ – napisao je Asmin u opisu storija na Instagramu.

BONUS VIDEO

Izvor: Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS