calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući!

STANIJA DOBROJEVIĆ TRUDNA?! Asmin poduzeo prve korake i čeka njenu POTVRDU! ŽIVOT ĆE JOJ BITI BAJKA

Objavio: RHT
23/03/2024 4:30 PM

STANIJA DOBROJEVIĆ TRUDNA?!

Asmin Durdžić se trenutno nalazi u Lincu, gdje se posvetio svom poslu koji je bio na čekanju zbog njegovog puta u Sarajevo.

Foto: Instagram printscreen

Prije odlaska u Sarajevo, Asmin je odletio za Majami, gdje je proslavio rođendan Stanije Dobrojević.

Skupocjene poklone i iznenađenja za svoju djevojku javno je pokazao na društvenoj mreži…

Foto: Instagram printscreen

Nakon drame koja se odigrala u Sarajevu, o čemu više detalja možete saznati OVDJE, Asmin se oglasio na Instagramu.

Naime, kako smo ranije pisali, iako je Dobrojević za svoj rođendan dobila skupocjenu mašinu od 280.000 eura i Roleks sat, očigledno njen partner ne planira da se zaustavi na tome.

Foto: Printscreen Instagram

Na svom Instagram profilu podijelio je najnovije iznenađenje koje sprema za atraktivnu starletu. 

– Dizajn kuće za moju ženu Staniju, da bi naša djeca imala mnogo prostora za igru. Nadam se da se Staniji sviđa i da možemo da krenemo konstrukciju uskoro – napisao je Durdžić putem svog storija na Instagramu. 

Stanija Dobrojević trudna?
Foto: Instagram printscreen


Stanija Dobrojević TRUDNA?

Osim što je mnoge šokirao raskoš koji Durdžić planira za starletu, mnogima za oko je zapalo pominjanje potomstva. M0nogi su se zapitali šta je Asmina navelo na ovako veliki korak?

Komentari su se nizali, a samo neki od mnogih njih su nagađali da je starleta u drugom stanju.

Da li stižu rode ili ne, ostaje nam da saznamo!

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba/G.Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS