calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima! Pokrenuta peticija: Sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjeriti ka poplavljenim područjima Jana navija za treću ženu: Treba nam neko da cijepa drva! Fatima ljutito izašla! Ispovijest Muhameda Begovića ledi krv u žilama: Sin je išao iza mene, odjednom ga je odnio veliki val Fatima napala udvarača! Halo, nisam ja tamo neka seljanka! Ja sam poznata i poštena! Apel sveštenika kod Jablanice: Trebaju nam voda i lijekovi SAMIR RAMOVIĆ ZBOG KOMPLIKACIJA PONOVO PRIMLJEN U BOLNICU! Konzilijum ljekara donio odluku! “Sljedeća dva mjeseca su kritična”

STAJLING VRIJEDAN PREKO 20.000 EURA Ana Korać u markiranim stvarima od glave do pete (FOTO)

Objavio: RHT
17/07/2023 11:59 PM

Bivša zadrugarka Ana Korać nedavno je postala majka i na svijet je donijela dječaka. Iako je ona tokom drugog stanja bila u medijskoj ilegali, sad redovno svoje lijepe trenutke dijeli sa pratiocima na društvenim mrežama, ali sina, kao i izabranika vješto krije.

Foto: Printscreen Instagram

Naime, Ana Korać je danas podijelila fotku na kojoj pozira u preskupom stajlingu, čija vrijednost iznosi preko 20.000 eura.

Samo sat koji Ana nosi na ruci košta oko 15.000 eura, a u pitanju je poznata marka Roleks. Šanel torba u obliku srca košta oko 5000 eura, a naočare za sunce koje su takođe marke Šanel vrijede oko 600 eura.

Foto: Printscreen Instagram

Obzirom da se na slici vidi samo dio stajlinga, mnogi pretpostavljaju da je starleta sigurno ponijela neku markiranu obuću, a kada se to sve sabere sa modernom maramom i bijelim čipkastim kompletom, vrijedi preko 20.000 eura.

Podsjetimo, mnogi su primjetili i da je Ana skroz promijenila stil oblačenja i da otkako se porodila više nema toliko provokativnih stajlinga. Ana je nedavno progovorila i o majčinstvu.

– Odlično se osjećam, baš onako kako sam i zamišljala, srećno, blagosloveno i ispunjeno. Roditeljstvo u ženi budi najvrijednija osjećanja. Moje srce, duša, kompletno biće je posvećeno sinu, koji je centar mog svijeta. A bebac je predobar, mio, sladak i malen. Upoznajemo se polako, obožavamo i slušamo, i ja njega i on mene – rekla je Ana za domaće medije.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS