calendar

Subota 31. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
GIBA OBJAVIO GOLU FOTKU PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO ŽENA! Snimao se dok je u kadi, a onda i u vešu, šok! (FOTO) UČESNICA RIJALITIJA VIŠE NE LIČI NA SEBE! Svi u šoku kada su je vidjeli, Maja Marinković se držala za glavu, SKANDAL! (FOTO) Tragedija u Tuzli: Žena smrtno stradala prilikom paljenja niskog rastinja FILIP POSLAO SKANDALOZNU PORUKU ALEKS I NJENOM MOMKU?! Car se ne smiruje, evo šta je uradio nakon što je ona objavila fotku sa novim izabranikom! (FOTO) Ove riječi Zorana Kalezića su slomile srce Silvane Armenulić ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Kome više smrde noge? Takmičenje u Gornjoj Višnjici! Ovo je bilo omiljeno Titovo jelo: Možete ga lako spremiti Život sa dvije žene: Elmedin priča Arnelu o životu na Zapadu! U Minhenu može očekivati OVO ŠKOLSKI PRIMJER BRUKANJA! Ovo je Anu Nikolić toliko srozalo da danima kuka! Rijaliti takmičarka SMOTALA POZNATOG FUDBALERA! Isplivali detalji tajne romanse Penzioner se mjesecima dopisivao s “Brazilkom”: A onda je dobio poziv iz banke IVAN OBJAVIO ŠOKANTNE TVRDNJE O RIJALITI UČESNICI! Ona mu zaprijetila sudom, a on udario još jače! PLJUŠTE TUŽBE NA SVE STRANE (FOTO) KAKO LJUDI REAGUJU KADA PROGLEDAJU? Jedan od najuglednjih svjetskih očnih hirurga Nikica Gabrić daje odgovor na ovo pitanje EKSKLUZIVNO u “Sada i ovde”! Nives Celzijus nikad ne ostaje dužna vjernim pratiocima: Grudi ponovo u prvom planu NAJGORA ZAJEČARSKA GITARIJADA U ISTORIJI?! Loša posjeta i drugog dana festivala, Ritam nereda otkazao nastup! ZASTRAŠUJUĆA FOTKA ANELI IZ BOLNICE: Živa sam!

Šta nam donosi septembar? Ko će dobiti novac, a ko novu ljubav

Objavio: RHT
31/08/2024 11:30 AM

Šta nam donosi septembar?

U detaljnom mjesečnom horoskopu saznajte šta će vas očekuje do kraja septembra 2024. godine.

Foto: Shutterstock

Šta nam donosi septembar?

U septembar ulazimo sa Suncem u znaku Djevice, Venerom u Vagi i retrogradnim Plutonom u Vodoliji. Retrogradni Saturn i Neptun se nalaze u znaku Riba, Uran u znaku Bika, a Jupiter i Mars u znaku Blizanaca. U znaku Lava su Mjesec i Merkur.

1. septembra Uran kreće retrogradnim hodom u znaku Bika, donoseći nagle i velike preokrete najprije Bikovima, ali i Lavovima, Škorpijama i Vodolijama.

2. septembra Pluton se u retrogradnom hodu vraća u znak Jarca gdje će boraviti do novembra ove godine. Ovaj period bismo mogli nazvati posljednjim talasom velikih promjena koji će se odraziti najprije na Jarčeve, Ovnove, Rakove i Vage. Presjeci i nov početak, a u kojoj životnoj sferi i u kolikom obimu će se odvijati – naravno da zavisi od natalnih postavki i predispozicija.

3. septembra imamo mlad Mjesec u znaku Djevice u opoziciji sa Saturnom i kvadratu sa Jupiterom koji ukazuje na zahtjevan period po pitanju poslovnih tematika, ali i zdravlja. Pred nama je vrijeme kada je obaveza mnogo, ali i vrijeme u kojem se treba odgovornije postaviti i prema mentalnom i prema fizičkom stanju organizma. Moguće je povećanje respiratornih i stomačnih tegoba, ali i jesenja depresija.

4. septembra Mars prelazi u znak Raka. Tokom novembra i decembra će boraviti u znaku Lava, da bi se u januaru 2025. vratio u retrogradnom hodu u Raka. Tu će boraviti sve do pred kraj aprila 2025. godine. Pozicija tranzitnog Marsa u znaku Raka ukazuje na vrlo intenzivne emocije, ljubavne borbe i povređivanja, ali ukazuje i na pojačane turbulencije u porodičnom sektoru. Moguć je porast porodičnog nasilja, nacionalizma, destruktivnosti, problemi sa vodom, radovi u kući, štete u kući.

Odluke donosimo pod uticajem snažnih emocija, povrijeđenosti, usijane glave. Pa je malo vjerovatno da su odluke donesene na ovaj način valjane na iole duži rok.

Djelimično pomračenje i pun Mjesec u znaku Riba

9. septembra Merkur prelazi u znak Djevice u kojem će boraviti do 26. septembra. Ovo je povoljan period za posao, ako izuzmemo dane od 18. do 22. septembra. Koji će donijeti blokade i otežanja u dogovorima, ali i pojačanu problematiku sa tehnikom i u saobraćaju.

18. septembra imamo djelimično pomračenje i pun Mjesec u znaku Riba. Dani oko punog Mjeseca su dosta nepovoljni, psihološki izazovni. Ovo je definitivno vrijeme kada se treba primiriti, ne praviti nikakve posebne planove, već se što više opuštati, mentalno i fizički resetovati.

22. septembra Sunce prelazi u znak Vage, a mi zvanično ulazimo u jesen.

Odmah dan kasnije, Venera prelazi u znak Škorpije. Inače, tranzit Venere kroz znak Vage kroz koji ona prolazi od 29. avgusta do 23. septembra pogodovaće najprije vazdušnim znacima – Vagama, Vodolijama i Blizancima, mada će se „ovajditi“ i znak Lava i znak Strijelca. Generalno, tranzit Venere kroz Vagu donosi emotivna i poslovna poboljšanja, dobre dogovore i ljubavni sklad.

No, prelaskom u znak Škorpije Venera će dobiti jednu intenzivniju, drastičniju, pomalo mračnu crtu. Pa možemo da očekujemo porast isključivosti, ljubomore, ali i tajnih veza, a kada je posao u pitanju – ovo ukazuje na veliku borbu za materijalnu stabilnost.

Uvod u prilično vrelu i burnu jesen

Septembar je uvod u prilično vrelu i burnu jesen koja je ispred nas. Pa, neka nam je sa srećom!

OVAN

Ljubav

Oni koji su u vezama od septembra ulaze u period u kojem je potrebno donijeti važne odluke. (Ne morate baš istog trenutka, taj period traje sve do polovine proljeća 2025-e). Koje se tiču veze u kojoj ste. Neko će krenuti da sa partnerom pravi planove o zajedničkom životu, stvaranju porodice, prinovama. Ali će biti i onih koji će ostati pomalo nesigurni i u razmišljanjima da li su spremni da se odreknu svoje samostalnosti i slobode. U svakom slučaju – nema razloga za žurbu, slušajte sebe – i svoju intuiciju, ali i svoja osjećanja. Oni koji već žive zajedno ili su u braku – odličan je trenutak da pravite promjene u domu.

Kupujete nekretninu, renovirate, popravljate, mijenjate nameštaj, da češće putujete i izlazite. Samo nemojte da se džapate. Slobodni – druga dekada mjeseca je fantastična za novo poznanstvo i jednu lijepu ljubavnu priču.

Posao

Iako prilično uspješan, septembar će se pokazati kao dosta izazovan za vas. Izazove će donositi poslovna svakodnevica – najprije odnos sa kolegama, ali i vaša sposobnost da izađete na kraj sa obavezama koje imate. Nešto više otežanja u ovim segmentima očekujte u drugoj polovini mjeseca. Kada je potrebno biti više strpljiv i istrajan u prevazilaženju prepreka. Ono što će vam ići dobro jeste potencijal da pokrenete nove, više nego dobre saradnje. A poslovna putovanja (naročito vezana za inostranstvo) donose uspjeh.

Zdravlje

Dosta nervoze tokom cijelog septembra i mentalnog opterećenja. Što se fizičkog stanja organizma tiče – vrlo je osjetljiv stomačni dio.

BIK

Ljubav

Slobodni Bikovi su znatno aktivniji tokom septembra – mnoštvo aktivnosti i druženja sa prijateljima, a moguća su i kraća putovanja, izleti. Eventualno može postojati jača aktivnost preko društvenih mreža ili aplikacija za upoznavanje. Apsolutno postoji prostor da upoznate nove osobe, da vas one zaintrigiraju i pokrenu. Dobar trenutak za ulazak u novu emotivnu priču je u drugoj polovini septembra. Tada su emocije posebno intenzivne, a strasti jake.

Zauzeti – dosta dobar period za partnerske odnose. Komunikacija je kvalitetna, razumijevanje i dogovori postoje, a ovo je i dobar period da se pokrenu pomalo uspavane strasti i ožive emocije. Eventualno u drugom dijelu mjeseca može se pokrenuti po koji talas isključivosti, tvrdoglavosti, pa i ljubomore između vas dvoje – ali se ovo da prevazići.

Posao

Iako je sam početak mjeseca pomalo zahtjevan za vas, već tamo od ulaska u drugu sedmicu septembra – za vas otpočinje dosta miran i korektan poslovni period. Vi ćete se lijepo snalaziti u poslovnom okruženju, sa kolegama i saradnicima. A moguće je da tokom druge dekade septembra ostvarite i neki veći poslovni uspjeh koji bi bio nagrađen kroz finansijsko poboljšanje. Ili neku novčanu nagradu. Manja tenzija sa nadređenima tokom posljednje nedjelje septembra – prilagodite se i ne budite tvrdoglavi.

FOTO: Shutterstock

FOTO: Shutterstock

Zdravlje

Period je dobar da promijenite neke navike – pogotovo one po pitanjima ishrane. Biće vam malo osjetljiviji respiratorni sistem i stomačni dio.

BLIZANCI

Ljubav

Sve ono što se vezuje za dom, porodicu, stambeni prostor – može tokom prve polovine mjeseca povremeno donositi tenziju u partnerskim odnosima. Neće to biti velike stvari, prije sitnice – ali i te sitnice će biti dovoljne da se vas dvoje sporečkate ili raziđete u mišljenjima. Na svu sreću, trenutno ste i voljena osoba i vi ipak u fazonu da ne želite da dozvolite da vam bilo šta suštinski remeti mir, pa ćete uspijevati da pronađete pravi model funkcionisanja da ovo prevaziđete.

Za Blizance u vezama – ovo je mjesec u kojem se mogu donijeti značajne odluke vezane za vaš odnos. Pa ukoliko želite da počnete da živite zajedno, da pravite vjeridbe ili da se vjenčavate – ma, samo napred! Slobodni Blizanci – mjesec kao stvoren za flertovanje, ali i za ozbiljnije ljubavno vezivanje – pogotovo njegova druga polovina.

Posao

Prve dvije dekade mjeseca donose nešto izraženiju poslovnu problematiku – najprije kroz lošiju komunikaciju sa nadređenima, ali i kroz dosta veliko opterećenje važnim, zahtjevnim i odgovornim obavezama/projektima. Ukoliko razmišljate u pravcu većih poslovnih promjena – ne žurite i dobro odmjerite svaki korak. Malo je vjerovatno da do promjene može doći brzo, pa se nemojte zalijetati. Posljednja dekada septembra je povoljna, dobri dogovori, saradnje – ali i bolje finansije.

Zdravlje

Nešto slabiji imunitet i osjetljivije zdravlje biće prisutni do ulaska u treću dekadu septembra. Moguće su prehlade i respiratorne infekcije, ali i problemi sa urinarnim traktom i stomakom.

RAK

Ljubav

Brzo će biti evidentna promjena energije u partnerskim odnosima. Mars ulazi u vaš znak početkom septembra, što će svakako u pozitivnom smislu više pokrenuti vašu inicijativu prema voljenoj osobi. Ali će doprinijeti i jačem talasu strasti. Emocije će biti veliki pokretač, pa je u ovom periodu moguće da neki parovi dodatno uozbilje odnos. Da se odluče za važne korake u vezi ili da se čak bave planiranjem potomstva. Ono što treba izbjegavati su ljubavni nesporazumi koji se mogu javiti zbog manjka komunikacije ili izbjegavanja da popričate o nečemu što vam smeta.

Ukoliko vam nešto ne odgovara, razgovarajte sa voljenom osobom o tome, ne povlačite se u uvrijeđeno ćutanje. Slobodni Rakovi – druga polovina septembra donosi prave ljubavne prilike – one koje vrijede i koje su trajnog karaktera.

Posao

Dosta obaveza i jurnjave tokom cijelog septembra, a pogotovo tokom prve dvije dekade mjeseca. Povremeno previše dinamičan tempo dešavanja može vas iscrpljivati i umarati. Posebnu pažnju obratite na komunikaciju sa saradnicima i dogovore. Jer u drugoj polovini septembra može biti češćih nesporazuma, nerazumijevanja ili zatezanja u pregovorima. Rakovi koji se bave privatnim biznisom – povoljan finansijski period je pred vama. Generalno – više troškova vezanih za dom i porodicu.

Zdravlje

Dobar mjesec za fizičku aktivaciju – vrijeme je da se pokrećete, prijaće vam. Moguće su povremene respiratorne tegobe ili problemi sa varenjem.

FOTO: ShutterstockFOTO: Shutterstock

LAV

Ljubav

Ljubav vam baš i neće biti prioritetna stavka tokom septembra. Gledaj ono od čega se živi – to je vaš moto tokom ovog mjeseca i evidentno je da ćete se najviše baviti poslovnim i finansijskim segmentom. A veliki dio vaših misli i briga odnosiće i situacije koje se vezuju za porodicu i njene članove. Naravno da to ne znači da nećete svaki trenutak slobodnog vremena gledati da provedete u nekim opuštenim aktivnostima sa voljenom osobom.

Kod pojedinih Lavova postoji mogućnost da vam neko šeta po mislima i uzburkava vam osjećanja. Po pitanju bilo kakvih tajni budite oprezni – da vas glava ne bi zaboljela uskoro. Slobodni Lavovi – čak i ako vi niste u fazonu za zabavu – vaši prijatelji vam neće dozvoljavati da se zavučete u kuću. Obratite pažnju na drugu dekadu mjeseca – biće interesantna!

Posao

Brige oko finansijskog opterećenja i pojačanih troškova (najprije onih koji se vezuju za dom i za članove porodice) povremeno će vam donositi opterećenje. Ali ćete iz svakog finansijskog „stiskavca“ umjeti da se izmigoljite, pogotovo što neke od vas tokom druge dekade mjeseca očekuje vanredan, prilično dobar finansijski priliv. Što se posla i obaveza tiče – standardno dobro, standardno zahtjevno. Ništa što već niste iskusili i ništa u čemu ne možete da se snađete. Povoljan ugovor, vrlo moguće vezan za inostranstvo.

Zdravlje

Niste na svom vrhuncu, ali niste ni loše. Zdravstvene tegobe su manjeg obima, sitnije – i mogu se vezivati za način ishrane. Koristite svaki trenutak za opuštanje, to vam je baš potrebno.

DJEVICA

Ljubav

Mlad Mjesec je početkom septembra u vašem polju ličnosti, a krajem druge dekade u polju partnerstava je pun Mjesec. I pomračenje – što ukazuje da će baš ovaj mjesec pokrenuti mnoge važne odluke u vašim partnerstvima. Naravno, od trenutnog stanja u vašem partnerstvu zavisiće i kog tipa će te odluke biti. Pa kao što ćemo imati one parove koji će dići odnos na viši nivo – kroz početak zajedničkog života ili odluku o vjeridbi, braku. Isto tako ćemo imati i one parove kod kojih će te odluke ići u pravcu odvajanja, bilo konkretnog, bilo kroz dodatno emotivno. I bilo koje drugo distanciranje.

Generalno gledano – ovo je mjesec u kojem je jako važno da imate puno razumijevanja i strpljenja jedno za drugo. Slobodne Djevice – vrlo korektan ljubavni period, naročito u drugom dijelu mjeseca. Nova poznanstva, novi ljubavni počeci.

Posao

Ovo je dobar period za isticanje, za aktiviranje ambicija, za neki vid poslovnog proboja. Naravno, ne očekujte da će bilo šta od ovoga da se dogodi samo od sebe. Potrebno je da budete maksimalno odgovorni, posvećeni i probojni u poslovnoj svakodnevici. Ukoliko vas posao ili radno mjesto više ne ispunjava – sada je moguće napraviti presjek. I potražiti nešto što vam više odgovara. U drugom dijelu mjeseca itekako je moguće napredovanje, jače finansijske beneficije i promjene koje vam prijaju.

Zdravlje

Nervoza će biti nešto pojačana, a mogući su i problemi sa stomakom, kao i sitnije zdravstvene tegobe. Budite što ćešće u prirodi, pronađite način da se opustite.

FOTO: ShutterstockFOTO: Shutterstock

VAGA

Ljubav

Sa Venerom, planetom ljubavi i uživanja u vašem znaku – ne samo da će vaš društveni život biti intenziviran, već ćete vrlo snažno privlačiti poglede. I zainteresovanost udvarača. Pokret, zabava, izlasci, pa čak i putovanja – obilježiće veći dio septembra, a kroz sve to će se provlačiti jake mogućnosti za flert… Ali i više od toga. Pogotovo je u ovom smislu intenzivna druga dekada mjeseca u kojoj, ako se samo malo kockice poklope – možemo očekivati početak jedne baš lijepe i uzbudljive ljubavne priče.

Što se tiče zauzetih – ne brinite. I vi ćete privlačiti pažnju, samo što nisam sigurna da će to baš nešto naročito prijati vašem partneru. Nemojte baš mnogo flertovati, jer sada su mogući i ulasci u tajne veze. A i vaša voljena osoba će biti posebno emotivno osjetljiva. To je preduslov za tenziju u odnosu.

Posao

Poslovni segment će vam istovremeno donositi mnogo radosti i uspjeha, ali i mnogo nervoze. I veliku okupiranost obavezama. Posebno intenzivan period i u jednom i u drugom smislu je tokom druge dekade mjeseca. Ukoliko sarađujete sa inostranstvom – jako je dobar period da se ove saradnje poboljšaju ili da se pokrenu novi projekti koji će finansijski biti dosta uspješni. Ne mogu da kažem da je septembar lagan, ali ipak može biti jako plodonosan i uspješan po vas.

Zdravlje

Druga polovina mjeseca može donijeti sitnije zdravstvene tegobe. Pošto ćete se dosta mentalno I fizički trošiti. Trudite se da se odmarate i opuštate što više.

ŠKORPIJA

Ljubav

Dosta, dosta solidan ljubavni period za vas. U septembru se mnogo toga može pokrenuti na bolje u vašim emotivnim relacijama. Komunikacija se popravlja, lakše je usaglasiti se i sprovesti dogovoreno. Emocije se intenziviraju, strasti su dosta jake, a sada se mogu ostvariti i neki planovi koje niste uspjeli da realizujete tokom prethodnih dva mjeseca. Jedino što je prikazano kao nestabilno je mogućnost iskušenja tokom druge dekade septembra. Neko može zagolicati vašu maštu, ali bi bilo dobro ovo “propustiti” jer već tokom oktobra možete imati probleme zbog toga.

Slobodne Škorpije – u periodu ste kada ste posebno društveno aktivni, ali i kada se ljubavne i strasne varnice lako pokreću. Već od polovine septembra ulazite u vruću ljubavnu “zonu” – koja će samo postajati sve vrelija i intenzivnija.

Posao

Iza vas je period koji je bio izrazito poslovno aktivan I u kojem ste se povremeno ojsećali kao da ne znate gdje udarate, a rezultatima ste bili polovično zadovoljni. A ispred vas je prilično dobro vrijeme. Dobro i da se zaradi, dobro i da se napreduje, dobro za nove saradnje i poslove/projekte. Ulagaćete srce u posao i ne postoji šansa da se to ne odrazi pozitivno po vas. Sada možete pokrenuti planove koji već neko vrijeme stoje na čekanju, a ukoliko su vam interesi okrenuti prema inostranstvu. Sada je trenutak za akciju.

Zdravlje

Možda na samom početku mjeseca i niste u najsjajnijoj ni psihičkoj ni fizičkoj formi,. Ali će se ovo jako popravljati kako septembar bude odmicao.

STRIJELAC

Ljubav

Biće potrebno da partner i vi naučite da probleme i otežanja iz svakodnevice ostavite negdje po strani. I da ne dozvolite da one utiču na vaš odnos. Evidentno je da ćete oboje morati da budete posvećeni porodičnom i poslovnom segmentu i da će vam ovo angažovanje oduzimati dosta vremena i energije. Baš iz tog razloga potrebno je da te neke vaše male oaze zadovoljstva i dobrog raspoloženja budu što češće prisutne. Jednostavno – batalite probleme i idite da uživate. Neki parovi se baš u ovom periodu mogu odlučiti za ozbiljnije korake u vezi. I to najprije u drugoj polovini mjeseca.

Slobodni Strijelčevi – svako od nas ima neke situacije koje ga nerviraju ili opterećuju. Ali vi imate više nego dobre prijatelje koji su spremni da vas „čupaju“ kad god je to potrebno. Koji vam donose osmijehe na lice. Period koji je više nego povoljan za ljubav je otprilike polovinom mjeseca. Zato, ne sjedite kod kuće!

FOTO: ShutterstockFOTO: Shutterstock

Posao

Mars, koji je mjesec i po dana bio preko puta vas i koji vam je donosio izazove i povremeno napetu energiju kroz saradničke i partnerske odnose – sada odlazi. Iako će obaveze biti više nego prisutne – ipak će biti nešto lakše izaći sa njima na kraj. Doduše, šefovi će umjeti povremeno da “zatežu”, ali to vas i neće baš puno opterećivati. Vaše je da budete odgovorni i posvećeni poslu, a ukoliko u drugom dijelu mjeseca do vas stigne neka zanimljiva ponuda – savet je da je prihvatite.

Zdravlje

Bolje nego u proteklom periodu. Neće više biti prisutno baš toliko stresa, nervoze i odliva energije. Umjećete da pronađete način da ugodite sebi i da se opustite.

JARAC

Ljubav

Potrebno je više mudrosti i strpljenja u partnerskim odnosima. Iako ćete se voljena osoba i vi u suštini dosta dobro slagati, postojaće situacije koje mogu unositi nemir, nervozu. Ili u kojima ćete teže dolaziti do kompromisa, što je posebno izraženo tokom druge dekade septembra. Ne bih rekla da će to biti neki veliki problemi ili teške teme. Već će prije biti sitnice na kojima možete da se sapletete, pogotovo ako ne budete spremni da čujete jedno drugo na pravi način i prilagodite se.

Za pojedine parove važi – ukoliko razmišljate o ozbiljnijem koraku u vezi – sada jeste vreme za to. Neka je sa srećom! Slobodni Jarčevi – neke osobe koje se motaju oko vas će vam biti zanimljive, ali ne toliko da biste razmišljali o ulasku u vezu. Zabava i dobar provod da, ali ozbiljnije ljubavne teme ipak će ostati za oktobar.

FOTO: ShutterstockFOTO: Shutterstock

Posao

Iako dosta zahtjevan (obaveze će vam stvarno oduzimati dosta vremena i energije), mora se priznati da će septembar biti prilično uspješan za vas. Itekako su moguća unapređenja, promjene radnog mjesta ili firme. Kao i finansijske benefije – sve naglašeno od ulaska u drugu dekadu mjeseca pa na dalje. Neki od vas će u tom periodu dočekati nešto što dugo čekaju – poslove, projekte, saradnje. Nešto više pažnje obratite na komunikaciju sa saradnicima – jer ona može biti izazovna tokom druge dekade septembra.

Zdravlje

Moguće su respiratorne infekcije, ali postoji potencijal i za povrede ekstremiteta. Takođe, budite nešto oprezniji u saobraćaju.

VODOLIJA

Ljubav

Ovaj septembar će obilježiti mnogobrojne prilike za uživanje “na svim nivoima”. Jupiter u vašem polju zabave, uživanja, zaljubljivanja, provoda i Venera iz znaka Vage u odličnom su aspektu na vaš znak tokom skoro pa cijelog mjeseca. I na vama je kako ćete ovu divnu i jaku energiju rasporediti. Da li ćete je koristiti samo za more zabave, za pojačanu društvenost i uživanje sa onima koji su vam bliski. Ili ćete pak željeti da flertujete, upoznajete se sa novim osobama, zaljubljujete – to je već na vama. A meni nekako izgleda da ćete vi sve to lijepo umjeti da iskombinujete i napravite sebi jedan mjesec za pamćenje.

Što se tiče zauzetih – iako će svakodnevica umjeti da vas smori i uspori. I unervozi – ipak je ovo dosta povoljan emotivni period i ne sumnjam da ćete sa voljenom osobom umjeti i znati da uživate.

Posao

A što se posla i obaveza tiče – njih čak i ako želite, nećete uspijevati da izbjegnete. Finansije su vam ujedno i najjača, ali i najslabija tačka tokom septembra. Najjača zato što ćete umjeti i moći lijepo da zaradite, najslabija zato što će vas troškovi “tjerati” da konstantno maksimalno ulažete sebe u posao da biste profitirali. (Troškove i izdatke ne možete da izbjegnete). Odličan je mjesec za dodatni ili dopunski posao, kao i za sve one koji sarađuju ili se tek spremaju na saradnju sa inostranstvom.

Zdravlje

Dosta je osjetljiv stomačni dio, pogotovo tokom druge dekade mjeseca.

RIBE

Ljubav

Početkom septembra imamo mlad Mjesec u partnerskom polju, a negdje pred kraj druge dekade pun Mjesec. I pomračenje u vašem polju ličnosti. Vaši partnerski odnosi ulaze u novu fazu – a od vas dvoje će zavisiti da li će ta faza biti bolja ili lošija od dosadašnje. Oni parovi koji su se znatno udaljili u proteklih godinu ili godinu i po – na ivici su da naprave presjek i odvoje se. No, isto tako – pred nekim parovima su ozbiljne odluke. I one vezane za planiranje potomstva, ali i one vezane za zajednički život, brak. Sada je sve moguće. I znatno unaprediti odnos, ali i odustati od njega.

Dobro razmislite i ne donosite brzinske odluke. Slobodne Ribe – pred vama je intenzivan emotivni mjesec u kojem se mogu pokrenuti ljubavne priče koje itekako mogu biti ozbiljne i trajne. Pogotovo u drugom dijelu septembra.

Posao

Početak septembra donosi dosta nervoze i promjenljivu situaciju na poslu. Prisutna je žurba, promjene se dešavaju na dnevnoj bazi, a komunikacija sa kolegama i saradnicima će biti prilično izazovna. Neke od vas ovo može pogurati ka razmišljanju o promjeni posla, što je skroz ok. Ukoliko tome pristupite oprezno, pažljivo i proračunato. Neki od vas u drugom dijelu mjeseca mogu dobiti ponudu ili poslovni prijedlog kojem su se dugo nadali. Ovu situaciju treba iskoristiti. Novcem ćete biti dosta zadovoljni.

Zdravlje

Zdravstvena situacija suštinski nije loša, ali mogu se javljati manje tegobe koje su povezane sa respiratornim traktom i stomakom. Početkom mjeseca budite oprezniji u saobraćaju.

Pročitajte i: Dnevni horoskop za subotu, 31. avgust 2024: Rak nije spreman za obaveze, Lav se posvećuje emocijama, Škorpije osjećaju pozitivnu napetost, a Vi?

BONUS VIDEO:

(Direktno/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS