calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SAOBRAĆAJNI KOLAPS U NAJAVI Uskoro počinje obnova glavne sarajevske ulice NOKAUT! DISKVALIFIKACIJA PRED SAM KRAJ RIJALITIJA!? Miljana i Zola napravili lom Konobari u Neumu zbog djevojaka pretukli Sarajlije (VIDEO) DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JUL 2024: O Biku neko sanjari, Lava i Škorpiju očekuje dobra nagrada MATORA NAŠLA NOVU DJEVOJKU U RIJALITIJU: Kamere uhvatile strastvene poljupce, sve puca od ljubavi… KĆERKA STANISLAVA KROFAKA VAN SEBE! Ne može više da podnese, hitno se oglasila zbog Maje, samo jedno izustila! Objavljena detaljna vremenska prognoza za vikend: Evo kakvo vrijeme možemo očekivati Asmin se izvinio Dušici, pa shvatio da je pogrešnoj osobi uputio izvinjenje i odmah ga obrisao! UEFA će žestoko kazniti turskog heroja nacije! JOŠ JEDNA BEBA U RIJALITIJU PRED SAMO FINALE?! Anita Stanojlović progovorila o trudnoći, Anđelo ne krije uzbuđenje… Stanari na Dobrinji u strahu od zaraznih bolesti: Na krovu zgrade prebrojano 200 mrtvih pacova! Kako su 1989. zamišljali da će kuće izgledati u 2024. godini: Nevidljiva moderna tehnologija NADICA ADEMOV POKAZALA TRUDNIČKI STOMAČIĆ: Pozirala u bikiniju pa pobrala komplimente ĐINA DŽINOVIĆ OBJAVILA ZNOJAV SELFI NAKON TRENINGA, MOMCI JE OBASIPAJU KOMPLIMENTIMA ŠAKO MUVA DJEVOJKU SA NASTUPA! Pjevač ponovo u centru skandala “Želim da te zagrlim” (VIDEO) EMA RADUJKO UŽIVA NA JAHTI SA FUDBALERIMA! Procurilo ko pjevačici pravi društvo (FOTO)

ŠTA JE TO URADILA SA KOŽOM: Donatela Versaće pokazala je svoje telo u 67. godini i svi su UŽASNUTI (FOTO)

Objavio: RHT
27/06/2022 10:15 PM

Od kada ju je kao malu brat oblačio u svoje modele i vodio u ludi noćni provod dok još nije bila ni tinejdžer, Donatela Versaće (67) se navikla na svet glamura, novca i provoda.

FOTO: printscreen/youtube

Skoro da se više niko ni ne seća kako je ta dama izgledala pre izblajhane kose, veštačkog tena iz solarijuma i mora estetskih intervencija. Ipak, i pored neumitnog protoka vremena, Donatela se ne libi da svoje telo pokaže na plaži i to obično u minijaturnim bikinijima koji izazivaju burne reakcije posmatrača.

Nedavno su se pojavile njene fotografije u kupaćem kostimu na plaži i javnost je bila… pa blago rečeno šokirana. Iako je i sama više puta rekla da ne zna šta znači prirodno kada je u pitanju izgled žene, mnogi su primetili da njeni pokušaji da zaustavi, ili bar uspori protok vremena uz pomoć estetskog hirurga, baš i nisu bili naročito uspešni.

Po telu i licu kreatorke može se videti da je protok vremena nezaustavljiv, te se na njenim rukama i nogama vidi koža koja je izgubila tonus, uprkos tome što Donatela očigledno posećuje teretanu. Takođe, njeno dugogodišnje izlaganje zračenju iz solarijuma učinilo je njenu kožu pegavom i neujednačenog tena, što je posebno uočljivo na fotografijama na kojima ne nosi previše odeće.

Evo kako je sama Donatela opisala svoj doživljaj starenja u jednom intervjuu iz 2005. godine.

– Ne verujem da je moguće ostariti prirodno. Ne verujem u prirodnu lepotu kod žene – naglasila je ona više puta tokom života.

Izvor: Republika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS