calendar

Subota 20. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nakon spektakla u Tuzli: Aca Lukas donio pozitivnu energiju i sarajevskoj publici! Pogledajte kako to radi kultni estradni mag ANELI UGLEDALA KĆERKU POSLIJE DESET MJESECI! Preslatka djevojčica uzvikivala: “MAMA, NEMOJ DA IDEŠ NIGDJE!” Đina Džinović se javno obratila majci! Nakon porodične drame uslijedio preokret – evo kako je Melina reagovala Mladoženja izbezumio Balkan potezom na vjenčanju: Gdje se može naručiti ovakav muž? PRVO OGLAŠAVANJE MAJKE DARKA LAZIĆA poslije ŠOK PRIČA O NEVJERSTVU NJENOG DEČKA: “Ona bi voljela da je tako!” DRAMA! Asminu se GUBI SVAKI TRAG, OVDJE je posljednji put LOCIRAN – čeka se Stanijino oglašavanje! “BLAM ŽENSKOG RODA, SPONZORUŠA I PREVARANTKINJA” Aneli Ahmić izvrijeđana u emisiji, voditelj momentalno reagovao I Jana i Fatima spremne da ostave Sultana: Gledamo li razvod od dvije žene? Memo je kriv za sve Hladnija fronta sa kišom i grmljavinom stigla u BiH: Ulice bh. grada pod vodom PREPISKA NENADA ALEKSIĆA I BIVŠE ŽENE! Kako će Miona reagovati na ovo! ŠOK! Život sa dvije žene: Fatima ljuta na Sultana! Sve to na njegov obraz Sanja Maletić dobila dijete u 52. godini, a evo šta je KUPILA ZA KĆERKICU! Slika iz doma pjevačice TOPI SRCA! BRUTALNA PORUKA SITI! Neće joj biti dobro! Janjuš udario žestoko, Aneli ostala zabezeknuta: ”Nisi neka riba vidio sam te na finalu, dobila si u kukovima” FRKA NE PRESTAJE: Memo psovkama provocira Sultana Elmedina, ovo je njegova reakcija NAGRADNA IGRA! Saša Mirković se oglasio OVIM PITANJEM! Onaj ko da TAČAN ODGOVOR dobija specijalan poklon (FOTO) Severina objavila brutalne fotke u bikiniju: ZAR JE MOGUĆE DA IMA 52 GODINE!?

Sanja Maletić dobila dijete u 52. godini, a evo šta je KUPILA ZA KĆERKICU! Slika iz doma pjevačice TOPI SRCA!

Objavio: RHT
20/07/2024 6:30 PM

Šta je Sanja Maletić KUPILA ZA kĆERKICU

Ova godina je definitivno najvažnija u životu estradne umjetnice.

Foto: ATA Images, Sanja Maletić

Naime, Sanja Maletić je postala majka u 52. godini. Zbog dolaska na svijet djevojčice, njenoj sreći nema kraja.

Šta je Sanja Maletić KUPILA ZA KĆERKICU

Pjevačica je riješila i da se malo oglasi na Instagramu. Podijelila je na Instagram storiju sliku prelijepih kolica koje je kupila za bebu. Stavila je i nekoliko emotikona u obliku srca.

Foto Printscreen/Instagram/sanja_maletic_official

Nema sumnje da će beba ovdje uživati dok će je roditelji čuvati.

Podsjetimo, Sanja je djevojčici dala ime Vanja, koje ima značenje “ona koja je poslata od Boga”, “žena koja je božja snaga i milost”, kao i ona “koju poštuju i vole”.

“Dokle god DIŠEM…”

Sanja, koja je poznata po hitovima “Mlađi” i “S vremena na vreme”, dugo se borila za potomstvo.

– Dokle god dišem, dokle god postoji bilo kakva šansa od Boga i prirode, ja sam tu i odustati neću. Ne mogu da usvojim dijete, već dugo, ja sam ’73. godište, ljudi u mojim godinama ne mogu da usvoje djecu“, izjavila je Sanja prije nekoliko godina.

Foto ATA Images

“Imaš svoju bitku, ima tu dosta neuspjeha, ja da sam uspjela, ja bih do sada to objavila na sva zvona. Kad je čovjek javna ličnost, nema vremena da žali ni sebe ni situaciju takva kakva je. Čovjek nema vremena da se isplače i odboluje kada dođe kući iz bolnice nego odmah mora da ide dalje i završava druge stvari, druge obaveze”; ispričala je folkerka.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS