calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov! KOME JE OVO LIJEPO?! Svi gledaju u ogromne usne Une Čolić Nezir Vilogorac ljubav prema Sarajevu pretočio u instrumentalu ‘Ornaments of Sarajevo’ Doktor Mladen Veletić iz BiH nagrađen za najbolji istraživački rad u oblasti liječenja raka mozga! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin i Arnel otkrili kakve ih privlače žene! Koga očekuju u spektaklu? (VIDEO) VELIČANSTVEN POSTUPAK SAŠE MIRKOVIĆA! Donio odluku da pomogne porodici čija je kuća IZGORILA U POŽARU ZABORAVITE NA SLADOLED I HLADNU VODU! Dijetetičar otkriva šta najbolje hladi po vrućini OVI TAKMIČARI MORAJU NAPUSTITI KUĆU! Hitno saopštenje! OGLASILA SE INDI, SVE PRIZNALA! Pjevačica iznijela detalje veze sa Zoranom: “Ovog puta mnogo više očekujem od njega nego prošli put”

ŠTA JE KOŠTA! VIDELA OD KOLEGINICE, PA I ONA REŠILA: Tamara Milutinović odlučila da se uda?!

Objavio: RHT
15/10/2022 12:30 PM

Budući da je pevačica Tamara Milutinović već neko vreme u srećnoj i stabilnoj vezi sa poznatim fudbalerom, Darkom Jevtićem, pokušali smo da saznamo da li će kojim slučajem i ona uskoro stati na ,,ludi kamen”?!

FOTO: ATAIMAGES.jpg

Mladu zvezdu, pevačicu Tamaru Milutinović smo zatekli na jednom svadbenom veselju, gde nam je i otkrila da li je ona možda sledeća za udaju.

-Ne znam, možda sam ja sledeća. Volim svadbe, mi pevači kada dođemo na neku, jedva čekamo da se latimo mikrofona. Imam emotivni problem sa izlaskom mlade. Nekako se uvek stavim u kožu tih roditelja i mladenaca i obuzmu me emocije. Moj dragi nije danas sa nama zato što ima posla. Nisam se navikla još na to njegovo odsustvo sa mnogih bitnih događaja. Živimo zajedno i iskreno se razdvajamo samo vikendom. Imao je skoro operaciju pa se sada oporavlja, ali smo generalno stalno zajedno- zaključila je Tamara.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS