calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima! Pokrenuta peticija: Sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjeriti ka poplavljenim područjima Jana navija za treću ženu: Treba nam neko da cijepa drva! Fatima ljutito izašla! Ispovijest Muhameda Begovića ledi krv u žilama: Sin je išao iza mene, odjednom ga je odnio veliki val Fatima napala udvarača! Halo, nisam ja tamo neka seljanka! Ja sam poznata i poštena!

“Srpska Open”: Oboren rekord

Objavio: RHT
24/04/2023 11:44 AM
Na teniskom turniru u Banjoj Luci je bilo 70.000 posjetilaca / Foto: Srpska Open

Počelo je kišnim jutrom, a završilo se suncem i osmjehom na licima svih koji su posljednjih mjeseci predano radili da teniski ATP turnir 250 “Srpska Open 2023.” bude turnir o kojem će se pričati širom svijeta.

– Prepoznali su i Banjalučani dobru nameru organizatora, a prije svega trud da se na turnir dovedu najveća imena svjetskog tenisa predvođena Novakom Đokovićem. Zato i ne čudi što su oboreni rekordi u svakom segmentu “Srpska Opena”. Podrška sa tribina igračima nije manjkala i već od prvog dana ljubitelji tenisa bili su uz svakog igrača, dok su oni sa malo manje sreće da dođu do ulaznica, zabavu potražil u navijačkom selu. Brojka od oko 70.000 posjetilaca na turniru raduje. Oboren je rekord, a za to su zaslužni navijači. Podržali su turnir punog srca – saopćio je organzator teniskog ATP turnira 250 “Srpska Open 2023.”.

Tagovi:

  • Srpska Open
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS