calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica

Sretne vijesti u porodici Brucea Willisa i Demi Moor

Objavio: RHT
26/04/2023 9:19 AM

Demi Moore i Bruce Willis su postali baka i djed. Najstarija kćerka bivšeg para, Rumer Willis, dočekala je svoje prvo dijete s Derekom Richardom Thomasom 18. aprila. U objavi na Instagramu podijeljenoj u srijedu ujutro, Willis je objavila da je rodila svoju kćer, Louettu Isley Thomas Willis, kod kuće 18. aprila.

U objavi je svoje novorođenče opisala kao “čistu magiju”: “Ti si više nego što smo ikada sanjali”, navedeno je na Instagramu.

Rumer Willis, glumica poznata po seriji “What Lies Ahead” i njen dečko, muzičar i producent Derek Richard Thomas u romantičnoj su vezi od početka 2022. godine.

Moore je u komentaru ispod objave svoje kćeri poručila: “Čista ljubav prema ovoj maloj ptičici”. Emma Heming Willis, Rumerina maćeha i Bruceova sadašnja supruga, također joj je uputila riječi podrške. Heming Willis i Bruce su se vjenčali 2009. godine, ali zvijezda filma “Umri muški” održava blisko prijateljstvo sa svojom bivšom suprugom.

Prošlog mjeseca, Moore i Heming proslavile su Willisov 68. rođendan, prvi nakon dijagnoze demencije. U februaru je porodica Willis objavila da je Bruceova dijagnoza afazije napredovala u frontotemporalnu demenciju. Otkako se saznalo za glumčevu bolest, porodica provodi zajedno svaki dragocjeni trenutak.

(klix.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS