calendar

Četvrtak 18. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOKIRALA IZGLEDOM! Kristina Spalević uradila “vampirski tretman” pa zabrinula sve (FOTO) Saobraćaj u centru Sarajeva tokom narednih sedam dana biće djelimično obustavljen Konjic: Tri ugriza zmija otrovnica u jednom danu HITNO OGLAŠAVANJE FILIPA CARA: RIJEŠIO SVIMA DA ZAUVIJEK ZAPUŠI USTA! TUGA! Pjevač nastupao u invalidskim kolicima, publika u šoku! Oglasio se poslije nastupa i objasnio svoje zdravstveno stanje (FOTO) Vrijednost potrošačke korpe drastično porasla: Troškovi četveročlane porodice za četiri godine skočili više od 1.000 KM! “MOJ ŽIVOT KONAČNO IMA SMISAO!” Sanja Maletić poslije TEŠKE BOLESTI dobila kćerku u 52. godini! STANIJA POKAZALA NOVOG PARTNERA!? Uživaju u Majamiju! Asmin će poludjeti kad sazna?! NOVAKOV OPROŠTAJ NA JESEN?! Nagađanja ili istina, svi se pitaju? Đoković u Beogradu objavljuje kraj? Poznati bh. meteorolog Nedim Sladić otkriva kada ćemo konačno lakše disati: Kad ste posljednji put u Sarajevu vidjeli svica? DNEVNI HOROSKOP ZA 18. JULI 2024: Lav započinje turbulentan dan, Vodolija mora da napravi kompromis “NJENI RODITELJI BI ME UBILI” Ša brutalno progovorio o Mioninoj porodici! “Nije mi jasno čemu tolika doza mržnje prema meni” Ovo je muškarac koji je pucao na dvojicu policajaca u Loznici: Jednog ubio, drugog ranio Amra Džeko otkrila tajnu svoje vrhunske forme: “Pometem pola tegle Nutele” Borac nakon penal-drame pobijedio Egnatiu i prošao u 2. pretkolo Lige prvaka Ekskluzivno! ANELI RASKRINKANA?! ONI su otkrili da je LAŽIRALA trudnoću? Isplivale sve tajne? (VIDEO)

SRBIN UHAPŠEN U HRVATSKOJ! Evo i zašto

Objavio: RHT
22/11/2022 5:18 PM


Istarska policija je uhapsila srpskog državljanina zbog falsifikovanja isprave

Foto: Screenshot Youtube

– Policijski službenici Službe organizovanog kriminaliteta Policijske uprave istarske sproveli su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjim državljaninom Srbije i utvrdili sumnju da je počinio krivično delo falsifikovanje isprave – piše policija, prenosi Index.

Naime, policijski službenici su 17. novembra oko 4.40 prilikom rada u pekari na području Pule zatekli 51-godišnjaka koji im je na uvid dao slovenačku ličnu kartu na ime druge osobe.

Sprovedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako se radi o falsivikovanom dokumentu i da se muškarac njime služio od početka maja ove godine, kada je nezakonito ušao u Hrvatsku iz Srbije. Zbog nezakonitog boravka, protiv njega je pokrenut postupak su skladu sa Zakonom o strancima, piše policija.

Takođe je utvrđeno kako je 51-godišnjak nezakonito, odnosno neprijavljeno radio u pekari na području Pule, o čemu će policija izvestiti i nadležnu inspekciju rada, dodaje se.

– Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 18. novembra u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske – piše policija.

Izvor: ALO

Tagovi:

  • Hrvatska
  • Srbin
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS