calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JOŠ JEDNA DISKVALIFIKACIJA! Slijede tužbe i ogromna kazna nakon što je učesnica u naletu bijesa ošamarila člana obezbjeđenja! SKANDALČINA U RIJALITIJU! Zbog ovoga će Miljana biti ŽESTOKO KAŽNJENA! ŠAMARČINA ČLANU OBEZBJEĐENJA! Rijaliti učesnica u naletu bijesa fizički nasrnula na nepoznatog čovjeka i nije kažnjena?! BEZOBRAZLUKU I NEVASPITANJU NIKAD KRAJA! SKANDAL! (VIDEO) Bosna i Hercegovina leži na “zlatu” 21. vijeka MONSTRUOZNE PRIJETNJE! “NABIJAĆEMO JOJ MAMI ŠIPKE…” Učesnik LUPA NA KAPIJU “Odmah me izvedite ODAVDE” Samir Ramović hitno hospitalizovan nakon transplantacije bubrega MIONA DOBILA ŽESTOKU KAZNU! Napravila haos, ovo niko nije očekivao od nje! KARAMBOL U RIJALITIJU: Podivljala učesnica napravila PAKAO bivšem i njegovoj sadašnjoj! OBEZBJEĐENJE IMALO PUNE RUKE POSLA PREMIJERA FILMA “STRAVIČNO” 19. NOVEMBRA! Nakon toga prisustvujte koncertu ACE LUKASA I NAJVEĆOJ ŽURCI NA BALKANU (VIDEO) IVAN MARINKOVIĆ PRETUČEN?! Narkodileri ga prebili zbog dugova?! Isplivali jezivi detalji KOMŠIJE POTPUNO RASKRINKALE GLUMCA! Milan i Sandra Kalinić sve krili od javnosti, međutim nije im uspjelo Astrološke prognoze za oktobar: Blizance očekuje lijep mjesec, Strijelci mogu ući u tajne veze, Vodolije ostvaruje ideje i snove, a Vi? Amra Džeko proslavila 40. rođendan: Na luksuznoj destinaciji pojavila se poznata lica ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana otračala Fatimu: Mnogo se promijenila, riješi ovo! “NAMJERNO SVE RADI” Sloboda čestitala Moniki Beluči, ali Andrija Milošević je pobjednik: Da nam poživiš, i svi iz tvojega roda i poroda NOVA DRAMA U RIJALITIJU – SAOPŠTENA BRUTALNA INFORMACIJA O ŠA! Miona napravila KARAMBOL!

SRBIJU POGODIO ZEMLJOTRES! Evo gdje se treslo!

Objavio: RHT
01/10/2024 9:00 AM

SRBIJU POGODIO ZEMLJOTRES

Kod Vrnjačke Banje, preciznije kod Baljevca na Ibru sinoć je detektovan zemljotres jačine 2.4 stepena po Rihterovoj skali.

Foto: Pinterest

Prema navodima Republičkog seizmološkog zavoda Srbije, zemljotres se dogodio oko 23 časa. Za sada nema informacija o eventualnoj šteti.

SRBIJU POGODIO ZEMLJOTRES

Juče se dogodio zemljotres jačine 6,3 stepena po Rihterovoj skali koji je pogodio područje u blizini istočne obale ruskog regiona Kamčatka, saopštio je Njemački istraživački centar za geonauku (GFZ). Za sada nema informacija o eventualnim žrtvama niti pričinjenoj materijalnoj šteti.

Posjlednjih dana baš je krenulo da se trese. Prije samo dan zatreslo se tlo i u Bosni i Hercegovini. Prema prvim podacima imao je jačinu od 4,5 stepeni Rihtera. Dok je u Grčkoj bila serija potresa i to na poluostrvu Halkidiki, od kojih je najsnažniji bio 4,2 stepena Rihterove skale. Epicentar tog potresa bio je na 19 kilometara udaljenosti od Nea Rode, prema podacima sajta specijalizovanog za praćenje zemljotresa EMSC. Ostali potresi bili su snage između 2,4 i 2,8 stepeni po Rihterovoj skali. Nije bilo informacija o materijalnoj šteti.

Edin Džeko najbolje ocijenjen na FIFA-i: Evo ko ga prati iz BiH

Pročitajte i: Edin Džeko najbolje ocijenjen na FIFA-i: Evo ko ga prati iz BiH.

Edin Džeko najbolje ocijenjen na FIFA-i Foto: Avaz.ba

U prodaju je puštena fudbalska videoigra EA FC 25, koja je najnovije izdanje FIFA-e.

U okviru ove igrice nalazi se 58 fudbalera iz BiH, ali i dvije fudbalerke.

Oni su podijeljeni u kategorije od zlatnog, kao najbolje kategorije, preko srebrenih i bronzanih kao najlošijih.

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS