calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

SRAMOTNO! Umjesto da uživa sa sinom koga je tek doveo iz bolnice, pjevač mora da se pravda da li je prevario bivšu djevojku Aleksandru Prijović

Objavio: RHT
13/11/2023 4:00 PM

Popularni pjevač Ljuba Perućica i njegova izabranica Katarina Kolozeus postali su roditelji dječaka Alekseja, koji je juče izašao iz porodilišta.

Ljuba uživa u ljubavi sa Katarinom, ali se sve češće priča o njegovoj nekadašnjoj vezi sa Aleksandrom Prijović.

Pevač je otkrio da li je njegova i Prijina veza pukla zato što je on prevario sa komšinicom.

– Pa ne, nije zbog toga, uopšte to nije bio razlog, nije to istina. Nije bila komšinica, bilo je kasnije, bilo je tu nekih, jeste ona komšinica, ispostavilo se da je komšinica, ali to je bilo kasnije. Nije nama puklo zbog toga, puklo je zbog drugih stvari, ali to je bilo još prije deset godina i stvarno je glupo da se uopšte priča o tome i iskreno, to mi je tako glupa tema – istakao je Ljuba, pa dodao:

– Imali smo 20 i neku godinu, znaš koliko je to davno bilo. Vezu nismo krili. Poslije te veze sa kolegicom više nisam bio, a vjerovatno i neću nikad više.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS