calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Uroš priznao da je imao vrelu akciju sa udatom Jelenom! OVO SU SVI DETALJI! “NIJE ME PIPNUO MJESEC DANA!” Anđelo ODBIJA S*KS sa Anitom! Drama pred kraj rijalitija! (VIDEO) STANISLAV DRŽI MIONU U ŠACI! Otkrio šta je ona iza leđa radila Ša PJEVAČ PROŠAO KROZ PAKAO:”Doživio sam infarkt u kolima za volanom” Koliko stranaca je uzelo bh. državljanstvo? Odreklo ga se skoro devet puta više građana! “SVE ŠTO JE ASMIN IZNIO O ANELI, ZNAM I JA!” Iva Grgurić šokirala u emisiji “ShowBLIZ”: Imam informacije IZ PRVE RUKE (VIDEO) PONOVO VRELA AKCIJA U RIJALITIJU Miona i Ša nisu ni slutili da su pod lupom kamere! (FOTO) “BIĆU NAJBOLJI TATA NA SVIJETU!” Filip Car o svojoj PROŠLOSTI “Ja koji sam LUD ću biti bolji roditelj od mnogih” (VIDEO) TRAGEDIJA Bacio djecu kroz prozor, a onda počinio samoubistvo Ša se bori sa ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM? Uživo u programu saopštio DIJAGNOZU, javnost zabrinuta RAZVOD UŽIVO Ivan Marinković BIJESAN: NEKOME ĆU SE US*ATI U ŽIVOT!” Je li mu Jelena “NABILA ROGOVE” DNEVNI HOROSKOP ZA 8. JULI: Kod Ovnova danas napeto, Bikovi ostaju bez podrške TRUDNA MARGO ROBI! Pokušala da sakrije sretne vijesti, evo šta ih je odalo VELIKO SLAVLJE U DOMU STANIJE! Starleta potvrdila sretne vijesti, očekuje se Asminovo oglašavanje! (FOTO) ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZARADILA MILION! Priznala šta je sve morala da radi Drama u Sarajevu: Ranjen muškarac, policija traga za osobom koja je pucala u Sokolović-Koloniji

SRAMOTA! Đani optužio svoju majku DA KRADE U TRŽNOM CENTRU? “Trpa sve u džepove!” Odmah reagovalo OBEZBJEĐENJE i opkolilo je! SKANDAL!

Objavio: RHT
09/06/2024 12:59 PM

Đani optužio svoju majku

Pjevač Radiša Trajković Đani bio je u samoposluzi sa majkom koja je u sklopu tržnog centra, u kome radi jedan njegov poznanik. Kao radnik obezbjeđenja.

Foto: YT printscreen/TV Pink

– Jedva sam čekao da zbrišem, a ona hoće još da kupuje! Te treba kobasica, pa salama, keks, sok… Najgore od svega što sam to sve imao u kući, ali za nju to nije bilo dovoljno. Rekao sam joj da uđe i uzme šta treba, a ja ću je čekati ispred.

Đani optužio svoju majku

– Strašno sam se smorio kada mi je rekla da hoće da svrati i u samoposlugu. Tada mi je to pali na pamet. – započeo je Đani.

Potom je otkrio da je tada momku iz obezbjeđenja rekao da obrati pažnju na ženu koja krade u samoposluzi. I prstom pokazao na rođenu majku.

– Rekao sam im da ta žena trpa sve u džepove. Odmah su otišli do nje, a ja sam se sakrio i valjao se od smijeha. Vidio sam da me traži pogledom.

Foto: Printscreen Youtube/PaparacoLov

– Bilo joj je frka! Ona nikada ništa ružno nije napravila u životu pa joj je bilo čudno gdje baš nju da presretnu. Objašnjavala je da nema ništa sa krađom i molila da je puste ili odvedu šefu kome će objasniti da je došlo do zabune. – ispričao je Đani za jedan srbijanski list, a prenosi “Scandal“.

– Zna ona za to moje zezanje. Navikla žena jer oduvijek sam takav. Drugu iz obezbjeđenja nije baš bilo prijatno. Izvinjavao se kevi što ju je doveo u nezgodnu situaciju. Ni na njega se nije ljutila, nije dečko ništa kriv. Nasjeo je na moju zezanciju. A od nje očekujem da mi kad – tad vrati – rekao je folker, a piše “Scandal“.

UHAPŠEN RADIŠA TRAJKOVIĆ ĐANI

Pročitajte i: UHAPŠEN RADIŠA TRAJKOVIĆ ĐANI! Pjevač iz svog doma odveden u policiju.

SKANDALČINA! Đani OBNOVIO VEZU sa istom LJUBAVNICOM od prije tri godine! Viđaju se poslije njegovih nastupa TAJNO!

“ZAPAMTIĆEŠ ME, MAMU TI J*BEM!” Mortus PIJAN Đani URLAO na svog sina! Napravio SKANDAL na aerodromu! “NE DAM TI VIŠE NI DINAR!” (VIDEO).

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(Scandal/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS