calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života

SRAMNO! “IZVINI, MISLIO SAM DA JE C*GANČE!” SKANDAL u centru grada! Udario ŠAMARČINU AUTISTIČNOM sinu rijaliti učesnika, pa se pravdao OVAKO!

Objavio: RHT
13/04/2024 10:59 PM

MISLIO SAM DA JE C*GANČE

U novom izdanju emisije ShowBliz autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsić, koja se emituje na programu televizije Hype svake subote u 12 sati, ali i na Youtube kanalu Hypetv u 19 sati, naše novinarkeugostile su Ivanu Ramović.

Foto: MUP/YT printscreen/zadruga official

Ivana je u procesu razvoda od rijaliti učesnika Samira Ramovića, koji se proslavio time što je izjavio ljubav Mileni Kačavendi u aktuelnoj sezoni.

Foto: Printscreen Instagram/milena academy

Nakon duge borbe za potomstvo njih dvoje su dobili blizance, kojima je dijagnostikovan autizam…
Supruga rijaliti učesnika u svom prvom i jedinom pojavljivanju na TV-u otkrila je sve o odnosu sa Samirom.

NIJE PODRŽALA ULAZAK U RIJALITI

– Nisam bila za njegov ulazak u rijaliti. Čak nisam to ni saznala od njega, nego od nekog sasvim drugog. Poslije kada mi je on rekao, nije mi se dopala ta ideja. On, moja sestra bliznakinja i ja brinemo o našim blizancima sa autizmom. Teško mi je, ja mogu sve sama, ali teško je – rekla je Ivana u emisiji ShowBliz.

Sramno!
Foto: HypeTV

Ivana se nije libila da govori o svim detaljima života sa blizancima sa autizmom, pa je priznala da joj nimalo nije lako.

Ivana je predsjednica udruženja u Crnoj Gori, koje se bavi djecom sa autizmom. Kako i sama ima blizance, ona je posvetila svoj život borbi za njihovu budućnost.

Foto: Instagram prinscreen/ivanakankalina

Ona je izjavila da se Samir nerijetko stidio svojih blizanaca kada pokazuju karakteristike autizma.

Foto: Ata images

– Bilo ga je sramota i sklanjao se. Iz parka, sa plaže. E, ja baš neću da se sklonim. Nisam došla ni kod koga u kuću! Neka se oni sklone. Ja volim svoju djecu kakva god da su i molim Boga da me posluži snaga i zdravlje da mogu da vodim računa o njima što duže.

SRAMNO! “MISLIO SAM DA JE C*GANČE”

– Bila je situacija da sam se okrenula sa Kalinom, bili smo u kafiću i čula sam da je nešto puklo. Čovjek je udario šamar mom sinu i rekao “Izvini, mislio sam da je c*ganče!” Čekaj, a c*ganče možeš da udaraš? – bila je šokirana Ivana.

– Kan je u stvari došao do stola njegovog i uzeo mu pomfrit, i ovaj mu je lupio šamar.

Foto: HypeTV

– Da li si prijavila to – pitala je naša voditeljka.

– Jesam, ne bih sada o tome dalje.

“BOJIM SE DA MOJA DJECA NE ZAVRŠE U INSTITUCIJI”

– Plašim se da ću svoju djecu morati da dam u instituciju, jer kada napune 27. godinu, nije određeno šta će biti sa njima. Tada gube pravo na sve aktivnosti koje imaju do 27. godine. Neki postanu opasni po sebe i okolinu, agresivni, a neki se lijepo uklope u svakodnevnicu, žive život samostalno.

Foto: HypeTV

– Ovi drugi, pak, završavaju u institucijama. Na mojim blizancima ja ne vidim znake nasilja, ali to se nikada ne zna kada je u pitanju autizam. Boga molim da me što duže služi zdravlje da brinem o svojoj djeci i kada budu odrasli ljudi. – rekla je Ivana u emisiji ShowBliz.

Šta je Ivana rekla o svom još zvaničnom mužu Samiru, o Kačavendi, o borbi za potomstvo, vanmateričnoj trudnoći, pobačajima i pet vantjelesnih oplodnji. Sve o Samirovoj želji da bude slavan obećanju da će ulaskom u rijaliti obezbijediti svoju djecu, pogledajte ispod ovog teksta.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS