calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas! Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURILE INFORMACIJE! LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svijetu, njeno spašavanje kćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI (FOTO/VIDEO) SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svjedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA Policija trenutno ne dopušta prolazak do mjesta katastrofalnih klizišta Proglašena trodnevna žalost u Jablanici Tinejdžeri iz BiH, Srbije i Slovenije među osuđenim za brutalni napad u Austriji Uspostavljena cestovna komunikacija Mostar – Jablanica za spasilačke službe i hitne slučajeve Dnevni horoskop za 6. oktobar 2024: Bik u ljubavnoj turbulenciji, Djevica mora da “presječe” TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO)

SRAMNA PROVOKACIJA ALBANACA! ČOBANIN NA SRPSKO GROBLJE IZVEO KRAVE I KOZE NA ISPAŠU

Objavio: RHT
04/12/2022 9:01 PM

B.I. iz Gračanice, koji je jutros obišao grob svoje majke na novom gračaničkom groblju na Padalištu, zatekao je krdo krava i koza, koje je, prema njegovim rečima na pašu izveo Albanac, najverovatnije iz okolnih mesta, preneo je Medija centar u Čaglavici.

Foto: Screenshot Youtube

B. I. je rekao da je zatekao užasan prizor, da su koze skakale po grobovima, a krave pasle travu.

Naveo je da je groblje ograđeno, ali da je taj Albanac, najverovatnije, otvorio kapiju da stoka uđe na groblje.

“Kada sam ga pitao zašto je tu pustio stoku, na albanskom mi je rekao da će ih izbaciti. Otišao sam sa groblja da ne bih izazvao neki incident, jer sam bio pod velikim stresom”, dodao je B.I.

Slučaj je prijavio direktoru Odeljenja javnih službi u opštini Gračanica Vladici Trajkoviću, koji ga je uputio na Odeljenje inspekcije.

“Pošto je danas nedelja, sutra ću prijaviti inspekciji i policiji”, naveo je B.I.

Sahrane na novom groblju u Gračanici obavljaju se već nekoliko godina, jer na starom groblju više nema slobodnih mesta. Parcelu za novo groblje obezbedila je opština Gračanica, kao i sredstva za uređenje groblja i izgradnju pratećih objekata, navodi Medija centar u Čaglavici.

Izvor: HEPI TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS