calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Terza bez imalo blama javno izjavio da ostavlja Milicu i nerođenu bebu: Čuvaj i pazi bebu, jer me ona jedino zanima Kćerka Nikol Kidman debitovala na modnoj pisti: Tek joj je 16 godina, a već je zvijezda Najviša isplaćena mjesečna plata u Republici Srpskoj skoro 250.000 KM! NA SEDAM SPRATOVA! Evo kako izgleda mladenačka torta Aleksandre i Stevana! (FOTO) Đole Đogani: Nisam ja bio taj zbog koga se desio razvod… “Bio sam izgubljen, nisam znao kako dalje!” ŠOKANTNI DETALJI “MIONA ĆE ZAVRŠITI ISTO KAO ŠA” Krofak nikad BRUTALNIJI “Čim sam čuo njihovu novu pjesmu, odmah sam je UGASIO” Ekskluzivno u emisiji “ShowBLIZ” Dnevni horoskop za četvrtak, 3. oktobar 2024: Lavovi pronalaze balans između poslovnog i privatnog života, Jarčevima se svi dive, Ribama potreban predah, a Vama? Britanija u suzama zbog Kejt Midlton! Svijet zanijemio zbog nove fotografije voljene princeze! Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule!

“Spremna sam za MAJČINSTVO!” Ekskluzivno! Milica Pavlović otvorila dušu! (VIDEO)

Objavio: RHT
15/05/2024 10:40 PM

Spremna sam za MAJČINSTVO!

Milica Pavlović vratila se poslije pet mjeseci duge pauze, kada je nedavno objavila tri nove pjesme.

Lijepa pjevačica najavila je još dva tajna projekta kojima će obradovati svoju publiku u toku maja.

Foto: Hypetv

Nakon nevjerovatnih milijardu pregleda na YouTube – u, Pavlovićeva je riješila da se svojoj publici, zahvali izdavanjem novog EP-a pod nazivom “Milijarda”.

Ovim povodom pjevačica je odlučila da predstavi svoj novi projekat, te je organizovala promociju. Vrijedna ekipa HYPE televizije našla se na licu mjesta.

Na samom početku događaja desila se jedna „skandalozna“ scena zbog koje  je morala da reaguje i policija, a onda je uslijedio šok-obrt.

Foto: Hypetv

“Lopov” je došao u vilu gdje se održavala promocija ipokušao da ukrade sef što je šokiralo sve prisutne.

Zatim je Milica izašla pred medije i otkrila da je sve ovo dio performansa, što je izazvalo oduševljenje prisutnih.

Na početku intervjua pohvalili smo Milicu na tome što svake godine izdaje album, te smo je upitali da li je ona najvrijednija domaća pjevačica.

Foto: Hypetv

Spremna sam za MAJČINSTVO!

Ona nam je odgovorila da vrijedno radi na svojoj karijeri, ali je ostavila nama da procijenimo ko je zapravo najvrijednija pjevačica.

Pitali smo je i šta se dešava na ljubavnom planu, a Milica nam je priznala da je i dalje sama.

Iako smatra da nije „maler“ u ljubavi, ona rijetko izlazi, te nema priliku da upozna ljubav svog života.

Foto: Hypetv

Lijepa Milica nam je otkrila i da mašta o majčinstvu, te da se nada da je zaslužila da se ostvari u ovoj ulozi, ukoliko Bog odluči da je nagradi.

Takođe je otkrila i kakav muškarac mora biti da bi nju zaveo, a to ćete saznati kada pogledate cijeli intervju.

Ekskluzivni intervju pogledajte ispod.

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS