calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji

SPREMA SE DA OTKRIJE SVE! Britni Spirs otkrila tačan datum izlaska njenih memoara, njena porodica u STRAHU!

Objavio: RHT
14/07/2023 10:20 PM

Poznato je da je Britni Spris više od decenije bila pod starateljstvom svog oca, te nije mogla da upravlja svojim životom, novcem, imovinom.

Foto: Pinterest

Ona se 2021. godine na suđenju izborila za svoju slobodu, prilikom čega su brojne svjetske zvijezde i njeni fanovi stali na njenu stranu i pod heštegom #freebritney podigli pravu buru na društvenim mrežama.

Sada, pjevačica je odlučila da iznese cijelu istinu u svojoj autobiografiji koja će izaći 24. oktobra. Knjiga nosi naslov “Žena u meni”, a naslov je inspirisan jednim od njenih najvećih hitova “I’m Not a Girl, Not Yet a Woman”.

– Britnino uvjerljivo svjedočenje na sudu potreslo je svijet, promijenilo zakone i pokazalo njenu snagu i hrabrost – rekla je za People, Dženifer Bergstrom iz izdavačke kuće “Gallery Books”, koja će objaviti memoare pjevačice.

– Ne sumnjam da će njeni memoari imati sličan uticaj. Biće izdavački događaj godine. Ne možemo biti ponosniji što smo joj pomogli da napokon podijeli svoju priču – dodala je ona.

Britni je korice svog memoara sa datumom izlaska podijelila na društvenim mrežama, ali još nije dala zvaničnu izjavu povodom ovog projekta.

 U junu 2021. cijeli svijet je slušao Britni Spirs kako govori na sudu. Uticaj njene istine bio je neporjeciv i promijenio je tok njenog života i života brojnih drugih. The Woman In Me prvi put otkriva nevjerovatno putovanje i snagu jedne od najvećih izvođačica u istoriji pop muzike – stoji u najavi knjige.

Nakon objave o knjizi, internetom su se raširile brojne spekulacije o odnosima u porodici Spirs, te se sumnja da će ova biografija ponijeti lavinu neraščišćenih stvari, kao i da će se otkriti do sada nepoznati detalji njihovih odnosa.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS