calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽVALAVA, ZLO POKVARENO Car se ne smiruje, žestoko isprozivao Aleksandru, pa udario i na nju: Iz kog si kontejnera ispala?! Najbolja na svijetu izgubila, pa doživjela slom: Niko nije mogao da je smiri “VLADO, UBIO TE ALKOHOL” Šokantna prepiska Georgieva sa fanom nakon koncerta: “Javi se da ti lupam šamarčinu iz zaleta” Motociklista teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Sarajevu LEPI MIĆA HOĆE DA UMRE U RIJALITIJU! Šokantna izjava rijaliti učesnika ostavila sve bez teksta, SKANDALOZNO! SRETNE VIJESTI U DOMU DŽINOVIĆA! Đina se oglasila i javno potvrdila, veliko slavlje! “OTVORI USTA!” Stefan Karić sa TRI djevojke objavio da je ponovo SLOBODAN! Utrkivale se da mu UDOVOLJE (VIDEO) “SOTONA JE MEĐU NAMA” Pjevačica brutalno udarila na Desingericu: ” Bože, spasi nam djecu…” Video iz Moskve: Grom udario u park, jedna osoba poginula, tri povrijeđene BIVŠA ŽENA DŽENANA LONČAREVIĆA NEPREPOZNATLJIVA NAKON RAZVODA: Uhvaćena u noćnom provodu, svi gledaju u njen dekolte! (FOTO) JANJUŠ SE RASUO U KOMADE Emotivnim oglašavanjem sve zbunio: Izgledaš sjajno bez mene… Otvoreni 458. skokovi sa Starog mosta Sejo Sexon: Nele ima pijačarske i šibicarske fore koje nisu dostojne naših godina DRAMA NA VISINI OD 350 METARA: Elmedin ostao zaglavljen, morali ga spašavati STANISLAV POTPUNO RASKRINKAO MIONU UŽIVO U EMISIJI! Jovanovićka se držala za glavu, pokazao sve poruke koje mu je slala! PJEVAČICA POKRADENA NA SVADBI! Gošća je zamolila da otpjeva pjesmu, a kada je završila nastao je skandal!

“Spice Girls” okupljaju se nakon 11 godina

Objavio: RHT
26/05/2023 11:14 AM

Članica grupe Mel B najavila je okupljanje grupe “Spice Girls”. Detalje projekta na kojemu rade nije otkrila, ali kaže da će se okupiti sve djevojke, uključujući i  Viktoriju Bekam (Victoria Beckham), potvrdila je Mel B za “The Sun”.

Ovo će biti njihovo prvo okupljanje u posljednjih 11 godina, od njihove kultne izvedbe na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine. Bekam se nije željela pridružiti kolegicama na njihovoj turneji po Velikoj Britaniji 2019. godine. Tada je rekla da je previše zauzeta svojim brendom odjeće.

– Moja teorija je da će se nešto dogoditi ako to dovoljno puta ponovim. Planiramo objaviti izjavu. Šta je u pitanju, ne mogu sada reći jer upravo finaliziramo posljednje dogovore oko toga što ćemo raditi zajedno, svih pet Spajsica. Mogu reći samo da će to biti nešto što će se stvarno svidjeti obožavateljima – kaže Mel B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS